Filters

College in het Parktheater

Weergave opties
 • Op reis naar de toekomst

  André Kuipers
  Première
  di 10 jan ’23

  Zet jij straks jouw eerste stappen op de maan? Wanneer landen we op Mars? Vinden we buitenaards leven? Eén ding is zeker: astronaut André Kuipers vertelt als geen ander over de toekomst van het reizen in de ruimte.

 • VerpleegThuis

  Teun Toebes
  wo 22 mrt ’23

  Naar aanleiding van het grote succes van zijn boek, VerpleegThuis, waarmee hij op 1 debuteerde in de bestsellerlijst en er ruim 50.000 verkocht in de eerste drie weken, breidt Teun Toebes zijn missie uit naar de theaters van Nederland. En hij komt ook naar het Parktheater! 

 • Artificiële Intelligentie (A.I.)

  Lieven Scheire
  di 11 apr ’23

  Maak op een entertainende manier kennis met de nieuwe superheld van de technologie: Artificiële Intelligentie. Je krijgt een blik op hoe het allemaal werkt, wat het nu al kan en wat het in de toekomst zal kunnen.

 • Geschiedenis: eerste hulp bij ongelukken

  Beatrice de Graaf
  di 30 mei ’23

  Van de Oekraïne-oorlog en de pandemie tot onze eigen woon- en stikstofcrisis, de grote uitdagingen van onze tijd maken ons onzeker en verlammen politici. Maar hoe deden we dit vroeger? Toen waren er ook epidemieën, vluchtelingencrises en natuurrampen, maar dan zonder vaccins, veiligheidsregio’s of deltawerken.