Filters

Show in het Parktheater

Weergave opties
 • BA-BLING BA-BLING

  Theaterkoor Nutsz
  vr 9 jun ’23
  -
  za 10 jun ’23

  Het knetter populaire Nutsz brengt alweer haar negende grote musicalshow. Dit jaar wederom bij ons in het Parktheater. Je oren en ogen zullen niets te kort komen bij deze bijzondere show vol verrassende momenten.

 • No ponies – Een éénmansrevue

  Alex Klaasen
  za 18 nov ’23

  Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uithangen.

 • Club Salvador 2023

  Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
  za 9 dec ’23

  Club Salvador is terug en neemt je mee naar een wereld van burlesque, cabaret, acrobatics, comedy en livemuziek. Een avond waarbij het theater wordt omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. 

 • Strangely Familiair

  Jakop Ahlbom Company
  wo 28 feb ’24

  In deze surreële en humorvolle voorstelling over sociale druk en eigenwaarde wordt het leven van een onbeholpen man op zijn kop gezet wanneer zijn dubbelganger verschijnt. 

 • Brothers

  Ashton Brothers
  za 30 mrt ’24

  Dwars door de fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart.

 • De Schouten Schoenen Aan

  Tineke Schouten
  vr 17 mei ’24
  -
  za 18 mei ’24

  Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg. Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden. Met de billen bloot!