Filters

Muziektheater in het Parktheater

Weergave opties
 • Vlag

  Yousef Gnaoui | Likeminds
  do 28 sep ’23

  Vlag is een parapluterm voor alle sociale constructen en systemen die we voor lief nemen. Voor onveranderlijkheid, alsof het niet in beweging kan of mag komen. De systemen worden beperkt door arbitraire lands- en stadsgrenzen. Op zijn nieuwe album Ik zou voor veel kunnen sterven, maar niet voor een vlag, dat het beginpunt van de voorstelling is, spreekt Gnaoui zijn twijfels en zorgen uit over hoe deze systemen werken.

 • Meester Kikker

  De Grote Haay
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23

  Na het succes van het boek en de film komt het spannende en grappige Meester Kikker verhaal nu naar het theater!

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • De plantage van onze voorouders

  Orkater | Malou Gorter, Manoushka Zeegelaar Breeveld
  vr 27 okt ’23

  Peggy zoekt ze al heel lang; de namen en verhalen van haar voorouders. Door eeuwen van kolonialisme en slavernij zijn ze uitgewist. Of ze de namen ooit zal vinden is onzeker. Maartje bezit een uitgebreide stamboom met naam, toenaam en portretten. Haar voorouders hadden een aandeel in een plantage, maar tot nu toe was dit in haar familie geen onderwerp van gesprek. 

 • 10 Year Anniversary - A Choir for Killjoys

  Club Gewalt
  do 2 nov ’23

  Club Gewalt viert haar 10-year-anniversary. Tien jaar van liefde, art, rock & roll en het afstruinen van protestmarsen. Tijd voor een party! Of een tussentijdse evaluatie? Een beschaafde kringverjaardag verandert in een dampende arena waarin alternatieve vormen van conflicten worden uitgevochten. Een killjoy van een voorstelling, die alles behalve de vrede bewaart. Want peace is for political pussies en harmonie voor toondove fascisten. Party of the decade: FOMO guaranteed.

 • Koning Gilgamesj

  Charlie Duran | DIEHELEDING
  zo 12 nov ’23

  Koning Gilgamesj is een eigentijdse hervertelling van het oudste geschreven epos ter wereld. Een verhaal over vriendschap en het ontroostbare verdriet dat je voelt als je iemand verliest van wie je veel houdt. Dit verhaal wordt verteld op dikke hiphop-beats en jij hebt invloed op de gebeurtenissen op het podium! 

 • Zachtjes gaan de paardenvoetjes

  Vanaf2 Producties
  za 25 nov ’23

  In grappige en fantasievolle scènes zie je hoe Pietje Moe voor het eerst met Sinterklaas mee mag en van alles ontdekt. Dit alles in een rustige, ontspannen sfeer en omlijst door de allerleukste Sinterklaasliedjes. Een voorstelling die zowel bij kinderen en hun (groot)ouders zorgt voor het ouderwetse Sinterklaasgevoel. Uit volle borst meezingen mag!

 • Hamlet

  Theaterplan
  di 2 jan ’24
  -
  wo 10 jan ’24

  Hamlet is een denker en man van de wetenschap, die stevig in zijn schoenen staat en zich niet snel van de wijs laat brengen. Hij lijdt een prinsheerlijk leventje, studeert in Wittenburg aan de universiteit en is tot over zijn oren verliefd op de schone Ophelia die zijn liefde gretig beantwoord.

 • De Meester en Margarita

  Orkater | KONVOOI
  do 22 feb ’24

  Aan de hand van Boelgakovs meesterwerk De meester en Margarita onderzoekt KONVOOI hoe de mens zich staande houdt in een wereld waarin waarheid haar waarde verloren lijkt te hebben.

 • BAAAAAA

  Circus Treurdier
  vr 22 mrt ’24

  Ben je een bescheiden snuiter, zo iemand die zich niet graag opdringt? Of ben je juist geboren voor de voorgrond? Een van nature aanwezige blaat-aap die nooit een blad voor de mond neemt?

 • Het Wim Sonneveld-Complex

  Tarik Moree en Tim Olivier Somer
  wo 10 apr ’24
  -
  do 11 apr ’24

  Na een succesvolle zomer op Theaterfestival de Parade nu te zien in het theater! Acteurs Tarik Moree en Tim Olivier Somer met regisseur Daniël ‘t Hoen brengen een avondvullende voorstelling. 

 • Marlene

  Sven Ratzke
  za 13 apr ’24

  De internationale theaterhit Marlene komt naar Nederland. Een wervelend muziektheaterstuk met Sven Ratzke in de rol van legende Marlene Dietrich.

 • Supernormaal

  HNTjong
  zo 14 apr ’24

  Wat is eigenlijk normaal? Ben jij normaal? Hoe kunnen we uit al die hokjes stappen? Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek.

 • Maan

  ROSE stories
  vr 3 mei ’24

  Betreed de kosmische bubbel van MAAN. Een avontuur met dans en muziek. Met specifiek aandacht voor de rol van vrouwen in de ruimtevaart.