Weergave opties

Cabaret in het Parktheater

 • En door!

  Christel de Laat
  do 22 feb ’24
  -
  wo 5 jun ’24

  Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht en voor niks gaat de zon op. En door! was voorheen het levensmotto van comédienne Christel de Laat.

 • Doet u ook mensen?

  Janneke de Bijl
  za 24 feb ’24

  Geloof het of niet, maar in feite is Janneke een optimist. Altijd al geweest ook. Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee. Het enige probleem is dat andere mensen vaak niet naar haar luisteren, terwijl ze toch echt 550 op haar Cito-toets had. 

 • Comedy Café

  The Laughing Lizard - 23/24
  wo 28 feb ’24
  -
  vr 24 mei ’24

  Een populaire serie comedy in de Kameleon, in café-sfeer. 

 • WARM

  Kasper van der Laan
  do 29 feb ’24

  Is het cool, chill, fresh of hot? Het is WARM, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier. 

 • Meer kan ik er niet over zeggen

  Teun van den Elzen
  vr 1 mrt ’24

  Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit Was Het Nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.

 • De Ramadan Conference

  Anuar, Dolf Jansen & Erhan Demirci
  di 5 mrt ’24

  Na traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het weer tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste maand van het jaar. De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie met eerdere succesvolle edities in uitverkochte theaterzalen en tv-registraties met vele kijkers.

 • Korte metten

  Jeroens Clan
  vr 8 mrt ’24

  Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been.

 • Jaloezie is een bitch

  Kirsten van Teijn
  za 9 mrt ’24

  Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar ‘open mind’ keihard op de proef gesteld. 

 • Geubels gaat in bad

  Philippe Geubels
  ma 11 mrt ’24
  -
  wo 13 mrt ’24

  De droogste komiek van de lage landen gaat in bad. En je kunt er gezellig bij kruipen, want naast de badkuip wil Philippe Geubels ook de theaterzalen weer laten vollopen. 

 • Bossen

  Gover Meit (voorheen Stefano Keizers)
  wo 13 mrt ’24

  Vanaf oktober komt er een groots spektakel naar de Nederlandse theaters! Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. Hoe Donny Ronny de zalen vol krijgt? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

 • 30 jaar on stage

  Najib Amhali
  za 16 mrt ’24
  -
  di 19 mrt ’24

  Cabaretier Najib Amhali is terug met een nieuwe show! En deze keer een hele speciale: hij viert dat hij 30 jaar op het podium staat. 

 • NG

  Van der Laan en Woe
  reprise
  do 21 mrt ’24
  en
  vr 22 mrt ’24

  Van der Laan en Woe zijn succesvol op televisie met Even Tot Hier, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. 

 • Team Solo

  Merijn Scholten
  reprise
  za 23 mrt ’24

  In Team Solo gaan Merijn Scholten en zijn alter-ego's terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. 

 • A vida rosa

  Rosa da Silva
  do 28 mrt ’24

  ‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland.

 • Bouwjaar ‘61

  Diederik van Vleuten
  do 28 mrt ’24

  Diederik was bijna acht jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. En Toppop niet te vergeten. Zijn wereldbeeld werd mede gevormd door Kuifje en Asterix. En misschien is dat nog wel steeds zo.

van 3