Filters

Cabaret in het Parktheater

Weergave opties
 • Judeska Airlines

  Jandino Asporaat
  do 1 jun ’23

  Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees is Judeska terug!

 • Onbekend Terrein

  Theo Maassen
  Extra voorstellingen 2 t/m 5 juni 2023
  vr 2 jun ’23
  -
  ma 5 jun ’23

  Ieder moment is een nieuw moment en elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. In deze one man show in het Parktheater betreedt Theo Maassen terrein waar hij nog nooit geweest is.

 • Cabarestafette

  do 15 jun ’23

  Een avondje Cabarestafette is de ideale plek om jong talent te spotten. In één klap haal je de verloren afgelopen cabaretseizoenen in.

 • Saman Amini’s Integratieplan

  Black Sheep Can Fly
  vr 16 jun ’23

  Op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze zet Saman Amini uiteen hoe we in deze multiculturele samenleving omgaan met elkaar.

 • Hou dat vast

  Veldhuis en Kemper
  reprise
  vr 23 jun ’23

  "De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt" - Shopenhauer. Deze quote vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwste cabaretprogramma van Veldhuis & Kemper.

 • De Laatste Ronde

  Youp van 't Hek
  wo 13 sep ’23
  -
  za 16 sep ’23

  Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Op zijn zeventigste!

 • Micha Wertheim voor twaalven

  Micha Wertheim
  ma 25 sep ’23
  -
  di 26 sep ’23

  Eindelijk is het zover, je lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die jij wel kan waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO 1. Jij kan daar bij zijn. Live en rechtstreeks vanuit ons theater  en wel op 25 en 26 september. Hoe dat kan? Dat zal op de avond zelf moeten blijken.

 • Mesthoop

  Martijn Crins
  vr 29 sep ’23

  Mesthoop is geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?

 • Best Of

  Tobi Kooiman
  vr 6 okt ’23

  Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

 • Comedy Café

  The Laughing Lizard - 23/24
  wo 11 okt ’23
  -
  vr 24 mei ’24

  Een populaire serie comedy in de Kameleon, in café-sfeer. 

 • Jannie The Showdog

  Henry van Loon
  wo 18 okt ’23
  -
  do 19 okt ’23

  Henry van Loon wil het huis uit. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachten valt na twee jaar lockdown.

 • Drift

  Christian van Eijkelenburg
  do 26 okt ’23

  Welke emoties, gedragingen en verlangens hebben we geaccepteerd en welke niet? Drift is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften.

 • N00b speelt N00b

  N00b
  za 28 okt ’23

  n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. De voorstelling waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. 

 • Welcome to the Rebellion!

  Michael van Peel
  di 31 okt ’23

  Voor het eerst speelt de Vlaamse cabaretier Michael van Peel in Nederland. Hij duikt in deze voorstelling, na tien bejubelde eindejaarsconferences, dieper de tijdsgeest in. 

 • Tis Hier Geen Hotel 2

  Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth
  za 11 nov ’23

  Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers.