Gezelschappen en impresariaten

Op deze pagina vind je alle informatie die van belang is voor gezelschappen en impressariaten. Van technische gegevens en ticketstanden aanvragen tot hotels. 

Tijdslot
Om overlast naar onze omgeving te beperken, hanteren we een tijdslot. Dit impliceert dat er tussen 00.30 uur en 07.00 uur geen transport kan plaatsvinden rondom ons theater.

Als het tijdsslot problemen oplevert met het transport van een voorstelling, dan verzoeken we je vriendelijk ruim op tijd contact met ons op te nemen via toneeltechniek@parktheater.nl.

Technische informatie


Onderstaand vind je de technische gegevens van de verschillende zalen in het Parktheater.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Toneeltechniek via toneeltechniek@parktheater.nl of 040 - 2 156 150

Adres
Algemeen: Parktheater Eindhoven, Postbus 90156, 5600 RJ Eindhoven
Hoofdingang: Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven
Dag- en artiesteningang: Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven
Laden en lossen: Le Sage ten Broeklaan, tegenover nummer 13 

Zoals vastgesteld in de mantelovereenkomst van de VSCD en VVTP ontvangen wij graag uiterlijk 4 weken voor de voorstelling de benodigde technische informatie. Indien deze niet op tijd voor handen is dan ontvangen we graag een ingevulde checklist

 

Praktische informatie


Hertog Jan Zaal


Philipszaal


Kameleon


Pand P (theaterzaal)

Verkoopstanden


Verkoopstanden kun je inzien via het dashboard van Ticketmatic. Het aanvragen van inloggegevens voor het Ticketmatic dashboard doe je door een mail te sturen naar verkoopstanden@parktheater.nl. Vermeld in deze mail het volgende:

  • Met welke e-mailadressen (dit kunnen er meerdere zijn) je toegang wil tot het Ticketmatic dashboard;
  • De voorstelling(en) waar je inzage in wil hebben;
  • De datum van de voorstelling(en)

Voor vragen over het Ticketmatic dashboard kun je altijd terecht bij de kaartverkoop via verkoopstanden@parktheater.nl of 040 - 2 11 11 22.

Eet- en slaapgelegenheden


Op zoek naar een lekker restaurant of een fijne overnachting in Eindhoven? We zetten het voor je op een rijtje. 

Eetgelegenheden

Wil je à la carte eten? Dan kun je terecht in ons eigen restaurant BIJ13. Het is wel fijn als je vooraf even reserveert via info@bij13.nl of 040 - 2 156 256. Daarnaast kun je voor lunch en diner terecht bij onze tweede locatie, Pand P.

Wil je gebruik maken een speciale daghap of catering voor (grote groepen) cast & crew? Klik dan hier.

Onze Artiestenfoyer is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend. 


Hotels

Wij hebben deals met verschillende hotels. Neem contact met ons op via: events@parktheater.nl, we adviseren je graag. 

Veiligheid


Afspraken omtrent samenwerkende werkgevers op één werkplek

Volgens de Arbo-wet zijn werkgevers verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongevallen en gezondheidsschade bij eigen medewerkers en publiek. Ook kunnen werknemers hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld wanneer er zich een ongeval heeft voorgedaan. Het is dus voor de werkgevers en werknemers erg belangrijk om aan de wettelijke eisen te voldoen.

Parktheater Eindhoven N.V. heeft een risico-inventarisatie en evaluatie voor het gehele bedrijf. Hiermee is de Arbo-wet een geïntrigeerd onderdeel van de bedrijfsvoering. Parktheater Eindhoven N.V. verwacht van de bezoekende gezelschappen dat deze de Arbo-wet eveneens naleven en een risico-inventarisatie hebben. 

De voorwaarden met betrekking tot technische veiligheid, aansprakelijkheid en vrijwaringen vind je hier.

Nul-emmissiezone gemeente Eindhoven

De gemeente Eindhoven hanteert een mileuzone in het centrum van onze stad. Het Parktheater valt binnen die milieuzone. Er gelden aangescherpte regels voor dieselvrachtauto’s en touringcars. De komende jaren wordt toegewerkt naar een nul-emmissiezone en wordt (diesel) vrachtverkeer binnen de mileuzone afgebouwd. 

Hier vind je de meest actuele informatie van de gemeente Eindhoven over de nul-emissiezone