Smaaktheater Dertien

Het restaurant van Parktheater Eindhoven

Goed nieuws, vanaf 1 september zal Dertien weer open gaan! Het is mogelijk om weer Theaterdiners en andere arrangementen te boeken. Dit kan direct bij het kopen van kaarten voor een voorstelling of door rechtstreeks te reserveren bij ons. 

Wil je graag lunchen of a la carte eten? Dat is uiteraard wel gewoon mogelijk bij Pand P, onze andere locatie aan de Leenderweg 65. Kijk voor meer informatie, de menukaart en reserveren op pand-p.nl.

We zoeken nog collega’s
Om weer volledig open te kunnen gaan zijn we op zoek naar enthousiaste horeca-collega’s en koks voor in het restaurant. Ben of ken je iemand die dit leuk vindt? Laat het ons weten. Meer informatie vind je op parktheater.nl/werken

Met vriendelijke groet, 
Team Dertien

 

Menu & Arrangementen


Onderstaande is vanaf september, met ingang van het reguliere theaterseizoen, weer bij te boeken bij je voorstellingskaarten. 

Theaterdiner  
Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner voor € 36,50 per persoon. Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Op de avond zelf kies je je gerechten van de kaart. Of misschien een Theaterdiner Extra voor € 47,-, een diner met borrelarrangement.

Borrelarrangement 
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel. Voor € 11,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen.

Ik wil er wel wat bij-arrangement 
Boek ons speciale kinderarrangement bij alle jeugdvoorstellingen: het Ik wil er wel wat bij... - arrangement. Kinderen kunnen samen met hun ouders vooraf of na de voorstelling hun buikje rond komen eten.

Theater & Eten 


Smaaktheater Dertien biedt naast heerlijk eten, ook diverse foodconcepten aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in het Parktheater, Met de fles op tafel en The Opera. Het programma voor theaterseizoen 2022-2023 wordt op 16 juni bekendgemaakt.