BIJ13...

voor een bijzonder avondje uit eten

Welkom BIJ13, het restaurant van het Parktheater. Combineer je voorstelling met een Theaterdiner of één van onze andere arrangementen. Direct te boeken bij het kopen van kaarten voor een voorstelling of door rechtstreeks te reserveren bij ons, 040 2 156 256.  

BIJ13 is momenteel enkel geopend voor gereserveerde Theaterdiners en arrangementen. Voor Theaterdiners ontvangen we je graag twee uur voorafgaand aan de voorstelling (of inleiding). Voor een ik wil er wel wat bij-arrangement ontvangen we je graag een uur voorafgaand aan de voorstelling. 

Menu

Menu & Arrangementen


Onderstaande is bij te boeken bij je voorstellingskaarten. 

Theaterdiner  
Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner voor € 36,50 per persoon (€ 37,50 van theaterseizoen 23/24). Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Op de avond zelf kies je je gerechten van de kaart. Of boek een Theaterdiner Extra voor € 47, een diner met borrelarrangement. De aanvang van het Theaterdiner is altijd twee uur voor aanvang van de voorstelling (of inleiding).

Borrelarrangement 
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel. Voor € 11,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen  (€ 12,50 van theaterseizoen 23/24). Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen.

Ik wil er wel wat bij-arrangement & Kinder-Theaterdiner
Boek ons speciale kinderarrangement bij alle jeugdvoorstellingen: het Ik wil er wel wat bij... - arrangement. Kinderen kunnen samen met hun ouders vooraf of na de voorstelling hun buikje rond komen eten. De aanvang van het arrangement is een uur voorafgaand aan de voorstelling. Ook is het mogelijk om naast een Theaterdiner, een Kinder-Theaterdiner bij te boeken: een drie gangen kinderdiner. 

Theater & Eten 


BIJ13 biedt naast heerlijk eten, ook diverse foodconcepten aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in het Parktheater en The Dining Opera