Smaaktheater Dertien

Het restaurant van Parktheater Eindhoven

Welkom bij Smaaktheater Dertien, het restaurant van het Parktheater. 

Helaas zijn we momenteel tijdelijk gesloten in verband met een te lage personele bezetting. We kiezen er als Parktheater voor om maximale service te kunnen bieden aan onze gasten bij de voorstellingen. Toch lekker eten voordat je naar de voorstelling gaat? Onze andere locatie, Pand P aan de Leenderweg 65, is wel geopend. Het is uiteraard mogelijk om daar te reserveren. Kijk voor meer informatie, de menukaart en reserveren op pand-p.nl.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen je snel weer terug te kunnen ontvangen in Smaaktheater Dertien. Tot die tijd zien we je graag bij onze voorstellingen. 

Heb je een theaterdiner of arrangement bij ons geboekt? Dan heb je inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. 

 

Menu


Bij Smaaktheater Dertien geniet je van lunch, a la carte, een borrel, een drie gangen Theaterdiner en meer! Onderstaande is vanaf september, met ingang van het reguliere theaterseizoen, weer bij te boeken bij je voorstellingskaarten. 

Theaterdiner  
Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner voor € 32,50 per persoon. Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Op de avond zelf kies je je gerechten van de kaart. Of misschien een Theaterdiner Extra voor € 40,-, een diner met borrelarrangement.

A la carte 
Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te dineren, met of zonder voorstellingsbezoek. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we een speciaal kindermenu. 

Lunch
Bij Smaaktheater Dertien kun je dagelijks genieten van een lekkere lunch. 

Borrelarrangement 
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel. Voor € 9,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen.

Ik wil er wel wat bij-arrangement 
Boek ons speciale kinderarrangement bij alle jeugdvoorstellingen: het Ik wil er wel wat bij... - arrangement. Kinderen kunnen samen met hun ouders vooraf of na de voorstelling hun buikje rond komen eten.

Specials & Arrangementen 


Smaaktheater Dertien biedt naast heerlijk eten, ook diverse arrangementen en specials aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in het Parktheater, Met de fles op tafel en The Dining Lizard