BIJ13...

voor een bijzonder avondje uit eten

Welkom BIJ13, het restaurant van het Parktheater. Combineer je voorstelling met een Theaterdiner of één van onze andere arrangementen. Direct te boeken bij het kopen van je kaarten of door rechtstreeks te reserveren bij ons, 040 2 156 256. 

Menu

 

Menu & Arrangementen


Onderstaande is bij te boeken bij je voorstellingskaarten. 

Theaterdiner  
Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner voor € 37,50 per persoon. Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Op de avond zelf kies je je gerechten van de kaart. Of boek een Theaterdiner Extra voor € 47, een diner met borrelarrangement. De aanvang van het Theaterdiner is altijd twee uur voor aanvang van de voorstelling (of inleiding).

Vanaf theaterseizoen 24/25 is de prijs voor een Theaterdiner € 39,50 en voor een Theaterdiner € 50. 

Borrelarrangement na de voorstelling
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaarstaan op een eigen gereserveerde tafel na afloop van de voorstelling. Voor € 12,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen. 

(Kinder)Lunch op zondag 
Op zondagen, met kindervoorstellingen, is BIJ13 geopend voor lunch vanaf 12.00 uur. Kom voorafgaand of na de voorstelling, afhankelijk van begin- of eindtijd, gezellig lunchen. Je kunt binnenlopen of vooraf even reserveren. Bekijk de lunchkaart.

Kinder-Theaterdiner
Ook is het mogelijk om naast een Theaterdiner, een Kinder-Theaterdiner bij te boeken: een drie gangen kinderdiner. Dagelijks te bestellen. 

Theater & Eten 


BIJ13 biedt naast heerlijk eten, ook diverse foodconcepten aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in het Parktheater en The Dining Opera