Het Parktheater als unieke eventlocatie in Eindhoven

Feesten, borrelen, vergaderen, livestream en meer

Parktheater Eindhoven is meer dan een theater. We zijn een ontmoetingsplek waar ieder evenement, feest, vergadering en nog veel meer tot een uniek moment wordt gemaakt. Een unieke locatie in Eindhoven met uiteenlopende mogelijkheden. Van tafelen en borrelen met bitterbal, tot bedrijfspresentaties en toffe (bedrijfs)feesten en evenementen. 

Hoe kunnen we je helpen? 


Bel ons        Mail ons        Zakelijke nieuwsbrief

Arrangementen & inspiratie 


Het Parktheater is een toffe eventlocatie, maar ook geschikt voor tal van andere activiteiten. Wat kom jij bij ons organiseren? Bekijk onze arrangementen en inspiratie. Samen met jou bespreken we graag je wensen. 

Ruimtes 

Wil je een kleine presentatie, diploma-uitreiking, lezing, workshop, uitvaart of receptie geven, een feest organiseren of een congres of evenement houden? Voor elk evenement heeft het Parktheater een geschikte ruimte en de benodigde kennis en middelen om het tot een succes te maken. 

Meer dan voorstellingen en feesten 


Het Parktheater is zoveel meer dan een theater voor voorstellingen en een toffe eventlocatie. We dragen ook graag ons maatschappelijke steentje bij, werken aan goed werkgeverschap en zijn er voor ondernemers. 

We komen graag met je in contact! 


Benieuwd of ook jouw evenement tot een succes gemaakt kan worden in ons prachtige theater? Onze collega's Wesley en Ernst nemen de mogelijkheden graag met je door!

Bel ons        Mail ons        Zakelijke nieuwsbrief