De magische wereld van het theater

Parktheater Eindhoven is meer dan een zaal met een podium. Naast voorstellingen is het Parktheater vooral ook een ontmoetingsplek. Het is een plek om lekker te tafelen en te borrelen, voor presentaties en toffe evenementen. Wanneer laat jij je bewonderen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak en neem contact op met 040-2156125 of projectbureau@parktheater.nl.
 

Groepsarrangement op maat
Maak je theateravond of -middag voor je genodigden compleet met een lekker etentje vooraf of diverse hapjes en drankjes rondom de voorstelling. Neem contact op voor een theaterbelevenis op maat: 040 - 2 156 125 of projectbureau@parktheater.nl.

Ruimtes 

gO grOw Groeigesprekspel

Het Groeigesprekspel is door Parktheater Eindhoven ontworpen om de communicatie tussen werknemers en werkgever te verbeteren. Voor degenen die nog niet goed met anderen communiceren, geeft het een kans om een gesprek met elkaar aan te gaan. Voor degenen die al regelmatig met anderen aan tafel zitten, geeft het een kans om persoonlijke verbeteringen aan te brengen. En voor degenen die al goed en gemakkelijk met elkaar praten, biedt het de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen in de maatschappij. Het spel is nu beschikbaar in zowel een Nederlandse als een Engelse versie. Meer informatie.  

Gilde Plus: leren, werken, elkaar versterken

Samenwerken en leren van elkaars kwaliteiten. Dat is het idee achter Gilde Plus, een moderne variant van de middeleeuwse gilden.
Parktheater Eindhoven en BuzzyChain introduceren deze manier van samenwerken in Eindhoven. Bij Gilde Plus in het Parktheater krijgen werkzoekenden, ondernemers en zzp'ers de kans elkaar te versterken.

Vakmanschap

Net als in de gilden staat vakmanschap centraal. Nieuw is dat Gilde Plus zich niet beperkt tot een enkel vak of ambacht, maar verschillende disciplines samenbrengt. Elkaars kennis en ervaring delen geeft kruisbestuiving, waardoor de leden op nieuwe ideeën komen en samen projecten uitwerken en aanpakken. Zo ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en netwerken.

Kom kennismaken!

Elke vrijdagmiddag om 12.30 uur ontmoeten de (aspirant-)leden van Gilde Plus Parktheater elkaar voor een lunch in restaurant Smaaktheater Dertien van het Parktheater. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. 

Nieuwsgierig? Kom kennismaken of neem contact op met Jacques Giesbertz: Jacques.Giesbertz@Parktheater.nl / 06-48336765 of kijk op de site van Gilde Plus.


Flexwerkplekken

Het concept Net(Anders)Werken van BuzzyChain laat theater en ‘Het Nieuwe Werken’ samenkomen. Elke werkdag stelt het Parktheater gratis werkplekken, ontmoetingsplaatsen en betaalde vergaderruimtes beschikbaar in een theatrale omgeving. Het Parktheater biedt hiermee een culturele en creatieve broedplaats voor ZZP’ers, theatermakers, bedrijven en eigenlijk iedereen die soms of vaker buiten zijn eigen kantoor wil werken.
 
Meer informatie over flexwerkplekken/Net(anders)werken

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie