Weergave opties
 • Deelder Draait

  Ari Deelder en het Benjamin Herman Kwartet
  do 29 feb ’24
  Een avond vol unieke verhalen, bijzondere jazz en vooral heel veel Deelder

  Een enorme kast met duizenden platen – allemaal netjes op label en alfabet. Het was het levenswerk van Jules Deelder. Welke mooie verhalen, verrassende samenwerkingen, geheime informatie, hoogoplopende vetes en grappige anekdotes vinden we in Deelders kast?

 • Dichtbij

  De Bevers in concert
  vr 1 mrt ’24

  Ondanks het enorme succes van De Bevers, blijven John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook het theater mee in.

 • Great Catch

  De CircusCoalitie
  vr 1 mrt ’24

  Een nieuwe generatie circusartiesten toont hun bijzondere talent in een grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstelling. 

 • Meer kan ik er niet over zeggen

  Teun van den Elzen
  vr 1 mrt ’24

  Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret. Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit Was Het Nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.

 • The Underground

  NITE, Club Guy & Roni, HIIIT en Asko|Schönberg
  vr 1 mrt ’24
  Een rollercoaster van theater, dans en muziek

  Wat moet er gebeuren voordat je je niks minder voelt dan een clown? Een pipo in de marge. The Underground is een theatervoorstelling als een concert, een spectaculair, muzikaal circus waar humor en tragedie nooit ver weg zijn. Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek. 

 • Wie is er bang voor Virginia Woolf?

  Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender
  za 2 mrt ’24

  Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Met Bas Hoeflaak en Sanne Wallis de Vries in de hoofdrol.

 • De Meester en Margarita

  Orkater | KONVOOI
  STROOM
  za 2 mrt ’24

  Aan de hand van Boelgakovs meesterwerk De meester en Margarita onderzoekt KONVOOI hoe de mens zich staande houdt in een wereld waarin waarheid haar waarde verloren lijkt te hebben.

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • Peter Pan de musical

  Morssinkhof Terra Theaterproducties
  zo 3 mrt ’24

  Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. 

 • De Ramadan Conference

  Anuar, Dolf Jansen & Erhan Demirci
  di 5 mrt ’24

  Na traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het weer tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste maand van het jaar. De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie met eerdere succesvolle edities in uitverkochte theaterzalen en tv-registraties met vele kijkers.

 • Fokker Blankers Tol

  Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker
  wo 6 mrt ’24

  Drie zussen treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Ze verstoppen zich even voor de wereld, om op adem te komen en zich te verliezen in herinneringen.

 • Rabbit Hole

  De Toneelmakerij | Theater Sonnevanck
  STROOM
  do 7 mrt ’24

  Mobiele telefoon aan! In de interactieve voorstelling Rabbit Hole vervagen de grenzen tussen on- en offline en maakt het publiek via hun telefoon onderdeel uit van Samy’s chatfora. Volg jij hem into the rabbit hole?

 • Rhythm & Flow

  ISH Dance Collective
  do 7 mrt ’24

  In de nieuwe theatervoorstelling Rhythm & Flow van ISH Dance Collective ontmoeten muzikanten, freerunners,  hiphop dansers en een pole artist elkaar rondom de randen van het podium. Wat gebeurt er als de ritmes van deze verschillende disciplines samensmelten of juist met elkaar clashen?

 • Particles of God

  Isabelle Beernaert
  vr 8 mrt ’24

  Particles of God mikt hoog. Naar het universum meer bepaald. Voortdurend in beweging. Onze thuis, die ons allen met elkaar verbindt. Die creatieve sparkle leidt tot een unieke artistieke vertolking. 

van 10