Weergave opties
 • Auti-communicatie verbindt | Mensen met en zonder autisme

  Geef me de 5
  di 26 mrt ’24

  Communiceren doe je samen. Maar wat nu als de een heel anders denkt dan de ander? Dan ontstaat er snel miscommunicatie en onbegrip over en weer. Colette de Bruin, grondlegger van de Geef me de 5-methodiek, ziet het vaak gebeuren tussen mensen met en zonder autisme. 

 • Wetenschap voor iedereen

  Universiteit van Nederland Live
  di 9 apr ’24

  Voor de Universiteit van Nederland hoef je geen diploma te hebben, iedereen is welkom. De Universiteit van Nederland, met maandelijks een bereik van 1,2 miljoen volgers, brengt met deze Live show de wetenschap dichter bij jou. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen.

   

   

 • Debatwedstrijd

  Europa op het podium voor jongeren vanaf 16 jaar
  ma 15 apr ’24

  Een debatwedstrijd voor alle jongeren in (regio) Eindhoven. Ook teams uit van andere steden in Nederland en België zullen aanwezig zijn. Debateer mee met jouw team!

 • De Grote Europashow

  De Kiesmannen
  di 7 mei ’24

  In mei 2024 mogen wij, Europeanen, ons weer beraden over de toekomst van ons continent. Na vijf onstuimige jaren is het de vraag hoe wij, de Europese burgers, vinden dat we verder moeten gaan in Europa. 

 • Rust in je hoofd

  Michael Pilarczyk
  reprise
  di 14 mei ’24

  In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Over wat je kan doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige en angstige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.