Filters
Weergave opties

Muziek in het Parktheater

 • Club Salvador 2023

  Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
  za 9 dec ’23

  Club Salvador is terug en neemt je mee naar een wereld van burlesque, cabaret, acrobatics, comedy en livemuziek. Een avond waarbij het theater wordt omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. 

 • ROOTS!

  South African Road Trip
  wo 13 dec ’23

  Na het succes op Londen West End komt South African Road Trip met een gloednieuwe voorstelling: ROOTS! Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. 

 • ATMEN

  Nicole Beutler Projects
  za 13 jan ’24
  -
  zo 14 jan ’24

  Laat je meevoeren naar een toekomst waarin de schouwburg is overwoekerd door de natuur. In de vochtige, vibrerende diepten heeft de natuur haar plek veroverd en krijgt de wilde belofte van een nu nog onvoorstelbare werkelijkheid geleidelijk vorm. 

 • Deelder Draait

  Ari Deelder en het Benjamin Herman Kwartet
  do 29 feb ’24

  Een enorme kast met duizenden platen – allemaal netjes op label en alfabet. Het was het levenswerk van Jules Deelder. Welke mooie verhalen, verrassende samenwerkingen, geheime informatie, hoogoplopende vetes en grappige anekdotes vinden we in Deelders kast?

 • Dichtbij

  De Bevers in concert
  vr 1 mrt ’24

  Ondanks het enorme succes van De Bevers, blijven John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook het theater mee in.

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  KinderTheaterWeek
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  KinderTheaterWeek
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • Helden!

  The Legends
  za 16 mrt ’24

  Zanger en trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. In hun tiende avondvullende theaterprogramma Helden nemen zij het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun helden. 

 • The Singer Songwriter Show

  Nick Schilder
  do 28 mrt ’24

  Tijdens zijn allereerste solotour #The Singer Songwriter Show# gaat Nick Schilder terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende mooie muziek van de grote singer songwriters met wie hij is opgegroeid. 

 • A vida rosa

  Rosa da Silva
  do 28 mrt ’24

  ‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland.

 • Rijnreisje

  De Toneelmakerij
  STROOM
  za 6 apr ’24

  Ga mee op reis langs de Rijn en ontdek prachtige mythen en verhalen over de belangrijkste rivier van Europa.

 • In de gloria!

  Gerard van Maasakkers en gasten
  za 6 apr ’24
  en
  zo 7 apr ’24

  75 is hij. Een heel jaar lang. En dat moet gevierd! Met de vaste mannen én met gasten. Wie dat zijn blijft ook voor de jarige een verrassing.

 • Oud Geleerd, Jong Gedaan

  Jim Bakkum
  do 11 apr ’24

  In 2023 is het alweer twintig jaar geleden dat de toen 15-jarige Jim Bakkum doorbrak in de talentenjacht Idols. Hoe onderging hij op zo’n jonge leeftijd de gekte en hoe is het om volwassen te worden in de spotlights? 

 • The Bootleg Sixties

  Overtures
  wo 17 apr ’24

  De fantastische Britse groep The Bootleg Sixties komt opnieuw terug naar Nederland met een nieuwe setlist, een nieuw decor en nieuwe gezichten.

 • Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

  Karin Bloemen & Old School Band
  do 18 apr ’24

  In deze nieuwe voorstelling gaat Karin Bloemen op zoek naar de grote muzikale inspiratiebronnen, variërend van Ella Fitzgerald tot Barbra Streisand en van Stevie Wonder tot Gladys Knight.

van 2