Filters

Muziek in het Parktheater

Weergave opties
 • Bitterlief

  Stef Bos
  do 22 jun ’23
 • Theaterfestival de Parade 2023

  Eindhoven
  vr 23 jun ’23
  -
  zo 2 jul ’23

  Theaterfestival de Parade is weer terug! Van vrijdag 23 juni t/m zondag 2 juli strijkt het reizende festival neer naast het Parktheater. Ben je er ook bij?  

 • Helden van het Zuiden

  Björn van der Doelen, Leo Alkemade, Alissa May e.a.
  Exclusief in het Parktheater
  vr 8 sep ’23
  -
  za 9 sep ’23

  Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. Helden van het Zuiden is een muzikale voorstelling waarin bekende muzikanten in wisselende samenstelling en onder leiding van Bjorn van der Doelen en zijn band de Huursoldaten hun muzikale helden eren in muziek en verhalen. Na twee succesvolle edities in 2021 en 2022, gaan we nu voor editie drie!

 • Herfst

  Ryan Djojokarso
  za 7 okt ’23

  In  Ryan Djojokarso’s derde dansportret HERFST is de hoofdrol weggelegd voor de Dood. De dood is in aantocht. Of zij zichzelf ook aankondigt is de vraag, maar dát zij komst staat vast. We kunnen er niet omheen. We moeten afscheid nemen. We zullen rouwen. We zullen een ritueel bouwen

 • Who the f*ck is Britt?!

  Sem Jansen en Leif de Leeuw Band
  vr 20 okt ’23

  De unieke show Who the F*ck is Britt?! vertelt het indringende verhaal van Sem Jansens transitie van vrouw naar man. 

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • GROOVE

  The Ruggeds & Ghetto Funk Collective
  première
  vr 3 nov ’23

  Dress to impress voor deze Night Out on the Town vol live-muziek, improvisatie en spectaculaire moves, waar de Soul Train geen eindhalte kent.

 • New Horizon

  The Dutch Eagles
  za 4 nov ’23

  Zes bevlogen muzikanten voeren je mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70's. Het wordt een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. Met weergaloze gitaarsolo's en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. 

 • Resumé 1

  Jan Beuving
  wo 22 nov ’23

  De meest gestelde vraag na afloop van zijn voorstellingen is: zijn de liedjes nog ergens terug te luisteren? Het antwoord daarop was altijd 'nee'. Tot nu! Na zes cabaretprogramma's met in totaal ruim 70 liedjes maakt Jan Beuving de balans op en komt het allerbeste nog eens zingen.

 • Stratum in Concert 2023

  Stratums Muziekkorps Sint Cecilia
  za 25 nov ’23

  Met Stratum in Concert biedt het Stratums Muziekkorps opnieuw een zeer gevarieerd programma. Heerlijke meezingers worden afgewisseld met gevoelige ballads en bekende klassiekers.

 • In het wiel

  Leo Alkemade en de Kopgroep
  do 30 nov ’23

  Met een ongekend sterke band en een Nederlandstalige parel van een plaat onder zijn arm vindt Leo Alkemade zijn weg naar het theater. 

 • Loulou & Lou en de Swingende Sinterklaasband

  Loulou & Lou!
  za 2 dec ’23
  -
  zo 3 dec ’23

  Sinterklaas is weer in het land! En wat een swingend bezoek wordt het dit jaar. We gaan samen dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek. 

 • Multiversum – onlosmakelijk verbonden

  Gavin-Viano | Frascati Producties
  za 2 dec ’23

  ''Reality is what adults want, but fantasy is what they need.'' De grote broer van is een muzikale en beeldende voorstelling over de kracht van kinderlijke fantasie en perspectief in het helen van trauma. 

 • Club Salvador 2023

  Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
  za 9 dec ’23

  Club Salvador is terug en neemt je mee naar een wereld van burlesque, cabaret, acrobatics, comedy en livemuziek. Een avond waarbij het theater wordt omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent.