Vrienden Parktheater Eindhoven

Stichting Vrienden Parktheater Eindhoven is een actieve club van 500 betrokken theaterliefhebbers. Als lid van de Vrienden draag je bij aan een boeiend en bruisend cultureel leven in Eindhoven. Je komt meer te weten over theater en je ontmoet artistieke en creatieve mensen tijdens de verschillende activiteiten.
Het bestuur bestaat uit Jan Goverde (voorzitter), Wim de Ruijter (penningmeester), Els Zonderman (secretaris) en Paula Seuntjens (coördinator). 

Agenda

INTERVIEW MET RUUD DE GRAAF (met rondleiding door het decor van Les Misérables)
Op dinsdag 19 september 2023 bent u van harte welkom bij het interview met Ruud de Graaf, impresario en theaterproducent. Op jonge leeftijd begint hij als vrijwilliger met het organiseren van popconcerten in het buurthuis in zijn geboorteplaats te Delft, waarna hij uitgroeit tot een van de grootste theaterproducenten van Nederland. Onder de deskundige leiding van Jan Goverde zal Ruud de Graaf vertellen over zijn passie en drive voor cultuur in het theater. Zijn enthousiasme wil hij graag delen met een zo breed mogelijk theaterpubliek.
Ruim 20 jaar geleden start hij samen met acteur en castingdirector Hans Cornelissen het Nederlandse theaterproductiebedrijf De Graaf & Cornelissen Entertainment. Ruud de Graaf als algemeen directeur en Hans Cornelissen als creatief directeur. Het begin is gemaakt. Deze samenwerking leidt tot groot entertainment in de Nederlandse theaters. Op toneelgebied brengt het bedrijf o.a. The Dinner Party, toneelbewerkingen van de comedy televisieseries Zeg ‘ns AAA, Kinderen geen bezwaar. Gevolgd door vele bekende musicals o.a. Op hoop en zegen, Heerlijk duurt het langst, My fair Lady, Evita, Titanic en op dit moment de schitterende en succesvolle musical Les Misérables.

Wij ontvangen u op dinsdag 19 september 2023 vanaf 19.00 uur in het Theatercafé in het Parktheater, waarna we voor het interview om 19.30 uur welkom zijn in de Kameleon. Na het interview is er de mogelijkheid het prachtige, enorme, imposante en geheel nieuwe decor van de legendarische musical ‘Les Misérables’ te bekijken onder leiding van Ruud de Graaf. Een decor dat maar liefst met vijftien trailers wordt vervoerd naar voorstellingen in geheel Nederland. Daarna ontvangen we u graag voor een hapje en een drankje in het Theatercafé. 

U kunt zich aanmelden vóór 12 september 2023 per e-mail: elsjech@hotmail.com of telefonisch bij Els Zonderman: 040-2410646.

HET NATIONALE THEATER - LAAGLAND
Op 9 Juni 2023 speelt Het Nationale Theater de nieuwe voorstelling Laagland. In samenwerking met het Parktheater bieden wij u als Vriend van het Parktheater deze voorstelling aan voor een speciale prijs. Aanvang om 20.30 uur in de Philipszaal. Voorafgaand is er een inleidend gesprek om 19.00 uur met regisseur Eric de Vroedt in de Kameleon.

DE VERGETEN TWENTE LENTE  Met o.a. de bekende actrice Johanna ter Steege
Op zondag 4 Juni gaan we naar het Theaterspektakel De Vergeten Twentse Lente. De thema's van de voorstelling zijn actueler dan ooit. Het is een voorstelling over wat was, wat is en wat gaat komen. Waarin heden en verleden onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Een voorstelling over de dingen van alledag en hartverscheurende dilemma,s. Zonder meer een indrukwekkende voorstelling. 
We maken deze reis per bus en vertrekken om 10.00 uur vanaf het Parktheater in Eindhoven.

Bulletins


Twee keer per jaar ontvangen alle Vrienden het Vriendenbulletin met interviews, achtergrondinformatie en andere leuke wetenswaardigheden. Hieronder de meeste recente bulletins.

Lidmaatschap


Het lidmaatschap is € 35 voor 2 personen op één adres per jaar en € 25 voor 1 persoon per jaar.
Vriend worden? Neem contact op via 040 - 2 11 11 22 of stuur een e-mail aan vrienden@parktheater.nl 

Lidmaatschap Stichting Vrienden van het Parktheater

Word Vriend van het Parktheater

Contact


Stichting Vrienden Parktheater Eindhoven
Els Zonderman

Theaterpad 1
5615 EN Eindhoven
vrienden@parktheater.nl
040 - 2 41 06 46

Donateur worden? Steun het Parktheater met een gift 

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Meer informatie