Kaartverkoop

Alles over toegangskaarten, ruilen, wachtlijst 

Kaarten voor de voorstellingen en andere activiteiten koop je rechtstreeks bij Parktheater Eindhoven. Dit kan online, telefonisch of aan de kassa.

 • telefonisch reserveren: 040 - 2 11 11 22
 • online kaartverkoop: www.parktheater.nl
 • bij onze medewerkers aan de kassa, Theaterpad 1
   

Openingstijden kassa

 • Maandag t/m zaterdag: 9:30-20:30 uur
 • Op zon- en feestdagen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
 • De kassa bij de hoofdingang (Elzentlaan 50) is bij voorstellingen geopend vanaf 19.00 uur. Bij afwijkende voorstellingstijden één uur voor aanvang voorstelling.

Voorverkoop

De voorverkoop vindt plaats tijdens de eerste 2 weken na het uitkomen van het nieuwe theaterprogramma. In de voorverkoop heb je de beste kans op kaarten en de beste plaatsen omdat we werken met een geautomatiseerd lotingssysteem.  

Hoe werkt de loting? 

Doe je een aanvraag voor kaarten in deze periode, dan gaat deze aanvraag mee in het lotingssysteem. Alle beschikbare kaarten voor alle voorstellingen worden via loting verdeeld. Iedereen heeft dus gelijke kansen op kaarten. Via een e-mail wordt je op de hoogte gebracht van de lotingsuitslag en welke voorstellingen je kunt bezoeken in het nieuwe theaterseizoen. 

Voorverkoop programma 19/20

De voorverkoop van het programma 19/20 was van zaterdag 4 mei tot en met zondag 19 mei. 

Online kaartverkoop

Online toegangskaarten kopen via www.parktheater.nl is makkelijk, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 
Je hebt hiervoor een account nodig.


Wil je weten hoe je een account aanmaakt en online kaarten kunt kopen?
Lees de handleiding

Betalen 

Bij het kopen van kaarten kun je betalen met Ideal of creditcard. Ook is het mogelijk te betalen met cadeaukaarten of de tegoedbon van het Parktheater. 
In het theater accepteren we verder nog pinbetalingen en contante betalingen. 


Betalen met Cadeaukaarten of een tegoedbon

Parktheater accepteert de volgende bonnen/cadeaukaarten:

 • Tegoedbon Parktheater Eindhoven*
 • Cadeaukaart Parktheater Eindhoven
 • Podiumcadeaukaart*
 • Kunst en Cultuurkaart /NR1 Cadeau*
 • VVV kaart*


Je kunt hier zowel aan de kassa als ook online mee betalen. Voor de kaarten met * kun je de code invullen op de betaalpagina. Lukt dit niet (misschien heb je een oudere versie van de betreffende kaart) of heb je een Cadeaukaart van het Parktheater? Dan kun je na aankoop van de kaarten dit formulier invullen en samen met de bon(nen) naar de afdeling Kaartverkoop sturen.
Het bedrag wordt dan zo spoedig mogelijk op je rekening gestort.

Kaarten annuleren, ruilen en verlies

Het programma is onder voorbehoud. Het kan zijn dat een voorstelling wordt geannuleerd. In dat geval brengen we de kaarthouders zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering ontvang je het betaalde bedrag retour (excl. verzendkosten). 


Kaarten ruilen / retourservice

Ben je verhinderd, dan kun je je kaarten ruilen tegen een andere voorstelling (kosteloos) of een tegoedbon (€ 2,50 annuleringskosten). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Verlies van kaarten

Het kan zijn dat je de kaarten kwijt bent geraakt of verloren. In dat geval neem je contact met ons op.

E-tickets / papieren kaarten toesturen

Bij je bestelling heb je de keuze tussen e-tickets per e-mail en kaarten toesturen per post.
E-tickets zijn toegangsbewijzen die je per e-mail toegestuurd krijgt, thuis zelf print en vervolgens meeneemt naar de voorstelling.
Wanneer je niet zelf wil of kunt printen, kun je kiezen voor papieren toegangskaarten. Deze worden naar je huisadres opgestuurd. Je betaalt dan € 2,50 verzendkosten.


Prijzen, btw, service-en verzendkosten

De Hertog Jan Zaal heeft drie rangen/prijzen, de Philipszaal en de Kameleon hebben een rang/prijs. De kaartprijzen zijn inclusief garderobe, pauzeconsumptie, btw en servicekosten, maar exclusief verzendkosten (bij toesturen kaarten per post). 
De servicekosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. 


Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kun je je op de wachtlijst laten zetten. Neem hiervoor contact met ons op. Als er kaarten beschikbaar komen, laten we je dat weten. 

Drink na afloop lekker een drankje in het Theatercafe
Korting voor jongeren
Scholier of student?
Koop vanaf een half uur voor aanvang een last-minute kaartje voor € 14,50
Met een CJP-pas of Cultuurkaart krijg je op bijna alle voorstellingen een korting van € 2,50.
Tip: Geef theater cadeau
De Parktheater cadeaubon is leuk om te geven en te krijgen. Deze kaart is te gebruiken bij de aankoop van voorstellingen, drankjes, hapjes, diners en andere artikelen in het Parktheater en in het restaurant.
De Cadeaukaart is oplaadbaar tot elk gewenst bedrag (vanaf € 5,-) en zit in een leuke verpakking.

Verkrijgbaar bij de kassa

Weet waar je koopt

Koop veilig en zorgeloos je theatertickets. Het beste kun je kaarten kopen via Parktheater Eindhoven. Er zijn veel dubieuze websites/wederverkopers die zonder toestemming van de artiest op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen.
En jij bent daarvan de dupe: je betaalt namelijk te veel. Sommige doorverkopers vragen het dubbele of driedubbele van de normale ticketprijs. 
Lees meer op 'Weet waar je koopt'

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie