Filters
Weergave opties

Jeugd en familie in het Parktheater

 • Doe eens lief

  Maas Theater en Dans
  KinderTheaterWeek
  zo 15 okt ’23

  In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruziemaken, dansen en botsen.

 • IK...eh ik

  Het Houten Huis & Nordland Visual Theater
  STROOM | KinderTheaterWeek
  zo 15 okt ’23

  De prijswinnende en bejubelde voorstelling IK… eh ik van Het Houten Huis komt naar het Parktheater. Regisseur Elien van der Hoek maakte met o.a. muzikant/acteur Martin Franke en decorontwerper Douwe Hibma een surrealistische voorstelling die niet alleen lovende recensies opleverde maar ook twee Zilveren Krekels voor de ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’ en de ‘meest indrukwekkende podiumprestatie’  voor het decor. 

 • de bAAs

  de zAAk A
  try-out | KinderTheaterWeek
  di 17 okt ’23

  De bAAs neemt je met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. 

 • MUSICAL4DAAGSE

  KinderTheaterWeek
  do 19 okt ’23

  Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je in het Parktheater een musical in vier dagen met een voorstelling voor echt publiek.

 • Slinger!

  Simone de Jong Company
  KinderTheaterWeek
  do 19 okt ’23

  Er zijn drie kinderen.
  Ze wonen op matrassen.
  Ze slingeren aan hun bed. 
  Ze mogen wat jij niet mag.
  Ze durven alles.
  Kom maar eens kijken.

 • Rapunzel de Musical

  Van Hoorne Entertainment
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23
  -
  zo 22 okt ’23

  Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.  In deze glansrijke familiemusical komt het welbekende verhaal tot leven van het meisje met de prachtige lange haren. 

 • FERM

  Wildpark
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23
  -
  zo 22 okt ’23

  Ferm doet nooit iets half. Hij is zeg maar altijd een beetje… eh… veel. Hij heeft heel veel plannen en vindt het leuk om hele gevaarlijke dingen te doen, maar als iets niet lukt dan wordt Ferm ook wel heel boos. Te boos, want Ferm doet nooit iets half. En dan is iedereen ook boos terug en dan wordt Ferm heel stil. Op en dag, als Ferm weer eens te boos is geweest, ontdekt hij dat in een grote kist in de garage een ongevaarlijke Haai woont. Haai wordt een vriend die ziet dat Ferme niet boos is, maar boos heeft. Dat hij ook heel veel fantasie heeft en samen beleven ze een béétje grote avonturen.

 • Meester Kikker

  De Grote Haay
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23

  Na het succes van het boek en de film komt het spannende en grappige Meester Kikker verhaal nu naar het theater!

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  KinderTheaterWeek
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  KinderTheaterWeek
  zo 22 okt ’23
  en
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • Tomaatje op je neus

  Arno Huibers
  KinderTheaterWeek
  zo 22 okt ’23

  Vanaf de eerste seconde neemt Arno je mee op reis in zijn eigen universum. Een reis van glimlach naar schaterlach. Met muziek, subtiele humor, zijn fenomenale mimiek en een tomaatje op zijn neus laat hij zien hoe magisch de eenvoud is. 

 • Nijntje de musical

  25 okt: KinderTheaterWeek
  wo 25 okt ’23
  -
  zo 18 feb ’24

  Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit wereldberoemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.

 • Een lied voor de maan

  Opera Zuid
  zo 5 nov ’23

  De mol wil iets doen voor de maan. Die staat altijd alleen aan de hemel en krijgt nooit eens bezoek. Hij besluit een lied voor de maan te schrijven. Maar dat is moeilijker dan gedacht...

 • De grote ik heb hier geen zin in show

  Theater Artemis
  STROOM
  zo 5 nov ’23

  In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Wanneer ze zich eventjes onbespied wanen, blijken ze toch in beeld te zijn. Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets... show, entertainment... maar hoe? In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht! 

   

   

 • Het lammetje dat een varken is en andere boerderijverhalen

  Filiaal theatermakers
  zo 12 nov ’23

  Een vrolijke familievoorstelling gebaseerd op de drie prentenboeken van Pim Lammers: Het lammetje dat een varken is, De boer en de dierenarts en Kamiel de kameel. De voorstelling is doorspekt met live liedjes, waarbij de twee muzikale spelers zichzelf met verschillende instrumenten begeleiden, zoals een ukelele en zingende zaag

van 4