Filters

Jeugd en familie in het Parktheater

Weergave opties
 • De Grote 5

  Meneer Monster
  zo 18 jun ’23

  Meneer Monster speelt in De Grote 5 groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De 'catwalkopstelling' keert terug en dit keer vrij letterlijk.

 • De Grote Race

  Paw Patrol Live!
  zo 2 jul ’23

  Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2022 komt de grootste internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live – De Grote Race deze zomer naar het Parktheater! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

 • De monteur en het meisje

  Wonka X Wildpark
  di 11 jul ’23

  Wonka Podia en Wildpark gaan on tour met De monteur en het meisje! Samen brengen we deze voorstelling naar open buitenlocaties in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Bergeijk en Helmond. Elk kind (en volwassene) is van harte uitgenodigd om gratis te komen kijken. Op 11 juli speelt de voorstelling op het Snelliushof in Eindhoven.  

   

   

 • Be Kind

  Emilie Weisse Circustheater
  zo 1 okt ’23

  Be kind is een intieme theaterervaring voor baby's van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee circusartiesten je mee op een zintuiglijke reis.

 • Doe eens lief

  Maas Theater en Dans
  KinderTheaterWeek
  zo 15 okt ’23

  In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruziemaken, dansen en botsen.

 • IK...eh ik

  Het Houten Huis & Nordland Visual Theater
  KinderTheaterWeek
  zo 15 okt ’23

  Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt… 

 • de bAAs

  de zAAk A
  try-out | KinderTheaterWeek
  di 17 okt ’23

  De bAAs neemt je met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. 

 • MUSICAL4DAAGSE

  do 19 okt ’23

  Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je in het Parktheater een musical in vier dagen met een voorstelling voor echt publiek.

 • Slinger!

  Simone de Jong Company
  KinderTheaterWeek
  do 19 okt ’23

  Er zijn drie kinderen.
  Ze wonen op matrassen.
  Ze slingeren aan hun bed. 
  Ze mogen wat jij niet mag.
  Ze durven alles.
  Kom maar eens kijken.

 • Rapunzel de Musical

  Van Hoorne Entertainment
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23
  -
  zo 22 okt ’23

  In deze glansrijke familiemusical komt het welbekende verhaal tot leven van het meisje met de prachtige lange haren. 

 • Meester Kikker

  De Grote Haay
  KinderTheaterWeek
  za 21 okt ’23

  Na het succes van het boek en de film komt het spannende en grappige Meester Kikker verhaal nu naar het theater!

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 22 okt ’23
  -
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • Nijntje de musical

  25 okt: KinderTheaterWeek
  wo 25 okt ’23
  -
  zo 18 feb ’24

  Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit wereldberoemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.

 • Een lied voor de maan

  Opera Zuid
  zo 5 nov ’23

  De mol wil iets doen voor de maan. Die staat altijd alleen aan de hemel en krijgt nooit eens bezoek. Hij besluit een lied voor de maan te schrijven. Maar dat is moeilijker dan gedacht...