Filters
Weergave opties
 • Een avond gezelligheid

  Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk
  wo 6 dec ’23

  Ze zijn vriendinnen voor het leven, maar stonden nog nooit met elkaar op een podium. Gelukkig komt daar deze winter verandering in. Lies en Aaf helpen je namelijk de donkere dagen door met een hartverwarmende theatervoorstelling. 

 • Resilience

  United Cowboys
  première
  wo 6 dec ’23
  en
  do 7 dec ’23

  United Cowboys bestaat dit jaar 30 jaar en heeft wat te vieren. Op uitnodiging van het Parktheater brengen ze twee avonden vol dans, muziek, beeld en performance in de Philipszaal. 

 • Alleen Familie

  Huub Stapel
  reprise
  do 7 dec ’23

  De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie.

 • Unbeschreiblich Weiblich

  Saskia Noort, Stella Bergsma e.a.
  vr 8 dec ’23

  Wat is een vrouw eigenlijk? Is ze haar maatschappelijke positie? Haar lichaam? Haar relaties of uiterlijk? Is dit alles met een pen te beschrijven? Saskia Noort en Stella Bergsma wagen zich eraan.

 • Onze Laatste Dag

  KRACHTVOER Theater
  za 9 dec ’23
  -
  zo 10 dec ’23

  Geïnspireerd door de filosofie van de Levenskunst (Michel de Montaigne) viert Krachtvoer Theater in Onze Laatste Dag met spelers, muzikanten en kunstenaars van 8 tot 98 jaar, het volle leven. Omdat we weten dat het maar tijdelijk is. 

 • Club Salvador 2023

  Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
  za 9 dec ’23

  Club Salvador is terug en neemt je mee naar een wereld van burlesque, cabaret, acrobatics, comedy en livemuziek. Een avond waarbij het theater wordt omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. 

 • MELK

  Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell e.a.
  za 9 dec ’23

  Melk is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap.

   

 • De verrukkelijke kinderbakshow

  De Grote Haay
  zo 10 dec ’23

  Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Thuisbakker Rutger van den Broek (o.a. bekend van Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot vette botercrème. 

 • A Forsythe Evening

  Nederlands Dans Theater
  di 12 dec ’23

  Na slechts een korte reeks aan voorstellingen tijdens COVID-19, kijkt Nederlands Dans Theater (NDT) ernaar uit om A Forsythe Evening, dat de lange relatie van NDT met choreograaf William Forsythe nieuw leven inblaast, opnieuw te presenteren.

 • Sawdust Symphony

  Michael Zandl, David Eisele & Kolja Huneck
  STROOM
  di 12 dec ’23

  Sawdust Symphony is een circusgezelschap waarin Michael Zandl (Oostenrijk), David Eisele (Duitsland) en Kolja Huneck (Duitsland) hun passie voor knutselen, vers hout en objectmanipulatie combineren.

 • ROOTS!

  South African Road Trip
  wo 13 dec ’23

  Na het succes op Londen West End komt South African Road Trip met een gloednieuwe voorstelling: ROOTS! Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. 

 • Comedy Café

  The Laughing Lizard - 23/24
  wo 13 dec ’23
  -
  vr 24 mei ’24

  Een populaire serie comedy in de Kameleon, in café-sfeer. 

 • DNA

  Peter Pannekoek
  do 14 dec ’23

  Peter Pannekoek is weer terug met DNA. De voorstelling was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. 

 • Brabantse nachten zijn lang

  Margôt Ros
  reprise
  do 14 dec ’23
  -
  zo 17 dec ’23

  Een tragikomische avond op de rand van echt gebeurd en absoluut verzonnen. Margôt Ros gaat voor: hilarisch, schrijnend, sprankelend en soms pijnlijk. Feestvieren, maar dan met een brok in je keel.

 • Politieke Eindejaarsshow

  Boekestijn en De Wijk
  vr 15 dec ’23

  Nu Nederland, straks Amerika: het Westen moet op zoek naar nieuwe leiders. Tegenstrevers China en Rusland hebben hun sterke mannen maar die maken er ook een potje van; de rest van de wereld kijkt angstvallig toe en weigert vaak partij te kiezen. 

van 14