Filters
Weergave opties
 • Gaafland

  Parktheater Eindhoven en Het Nationale Theater
  do 1 jun ’23

  Het Nationale Theater en Parktheater Eindhoven vragen zich in de aanloop naar de première van Laagland af hoe de samenwerking tussen burgers en politici in werkelijkheid eigenlijk verloopt. Gaafland is een theatrale avond over burgerparticipatie.

 • Judeska Airlines

  Jandino Asporaat
  do 1 jun ’23

  Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees is Judeska terug!

 • No Happily Ever After

  Moord in het Parktheater
  vr 2 jun ’23
  -
  za 3 jun ’23

  Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen.

 • Onbekend Terrein

  Theo Maassen
  Extra voorstellingen 2 t/m 5 juni 2023
  vr 2 jun ’23
  -
  ma 5 jun ’23

  Ieder moment is een nieuw moment en elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. In deze one man show in het Parktheater betreedt Theo Maassen terrein waar hij nog nooit geweest is.

 • Laagland

  Het Nationale Theater
  wo 7 jun ’23
  -
  za 10 jun ’23
  Nieuwe toneelvoorstelling van schrijver Nathan Vecht over de staat van Nederland

  Het Nationale Theater presenteert Laagland, de nieuwe vlijmscherpe en komische voorstelling van schrijver Nathan Vecht. Vingervlug en met snijdende humor toont hij de staat van Nederland. 

 • BA-BLING BA-BLING

  Theaterkoor Nutsz
  vr 9 jun ’23
  -
  za 10 jun ’23

  Het knetter populaire Nutsz brengt alweer haar negende grote musicalshow. Dit jaar wederom bij ons in het Parktheater. Je oren en ogen zullen niets te kort komen bij deze bijzondere show vol verrassende momenten.

 • Onze man bij de Taliban

  Thomas Erdbrink
  ma 12 jun ’23

  In 2021 vertrekken de Amerikanen en hun bondgenoten halsoverkop uit Afghanistan. Terwijl iedereen het land verlaat, besluit Thomas Erdbrink juist om naar Kabul te gaan voor zijn nieuwe docuserie Onze man bij de taliban. Want het verhaal begint nu pas.

 • HubClub

  Introdans
  di 13 jun ’23

  De HubClub van Introdans is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst.

 • Cabarestafette

  do 15 jun ’23

  Een avondje Cabarestafette is de ideale plek om jong talent te spotten. In één klap haal je de verloren afgelopen cabaretseizoenen in.

 • Burgercollectieven en overheid: Genoeg geëxperimenteerd?!

  CollectieveKracht-Meeting
  vr 16 jun ’23

  Burgers krijgen van lokale overheden steeds vaker de ruimte om met hun collectief (in energie, zorg, voeding, wonen…) te experimenteren en uit te zoeken wat mogelijk is. Inmiddels zijn er in Nederland al zoveel burgercollectieven in zowat alle sectoren, dat we ons kunnen afvragen: is er niet al genoeg geëxperimenteerd? Is het niet tijd dat al dat experimenteren ook eens gaat leiden tot het aanvaarden van deze andere manier van organiseren? Is het geen tijd om de rol die burgers daar vrijwillig in opnemen ook te gaan erkennen als waardevol voor de hele samenleving? 

 • Dorian

  Het Nationale Ballet & ISH Dance Collective
  vr 16 jun ’23

  Meisner en Gerris laten verschillende dansstijlen op verrassende wijze samenvloeien tot een bruisende mix van hiphop en ballet.

 • Saman Amini’s Integratieplan

  Black Sheep Can Fly
  vr 16 jun ’23

  Op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze zet Saman Amini uiteen hoe we in deze multiculturele samenleving omgaan met elkaar.

 • De Grote 5

  Meneer Monster
  zo 18 jun ’23

  Meneer Monster speelt in De Grote 5 groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De 'catwalkopstelling' keert terug en dit keer vrij letterlijk.

 • BREAK THE MOULD: SHOWCASE 2023

  Eindhoven Student Dance Association Footloose
  zo 18 jun ’23

  Wat is de Showcase? Het korte antwoord is een geweldige dansvoorstelling die choreografieën bevat van verschillende dansstijlen!

 • Bitterlief

  Stef Bos
  do 22 jun ’23