Weergave opties
 • Parktheater Academy - Zelfloosheid

  Gertjan van Dokkum
  do 22 feb ’24

  In het Parktheater staat het zelf ter discussie tijdens de Parktheater Academy Zelfloosheid. Gertjan van Dokkum spiegelt het publiek op hun zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfverantwoordelijkheid: ‘Wie ben je? Wat wil je? En waar mag ik jou op aanspreken?’ 

 • En ze leefden nog lang en gelukkig

  Het Zuidelijk Toneel | Stichting Nieuwe Helden
  do 22 feb ’24

  Wat als kinderen het voor het zeggen zouden hebben in Nederland? Wordt onze rijkdom dan eerlijker verdeelt? Of gaan er dan nog steeds kinderen zonder ontbijt naar school? In dit sprookje voor volwassenen over ongelijkheid stap je in de magische wereld van een 11-jarig kind dat jou meeneemt in een verhaal van deze tijd. Laat je verrassen, raken, verwonderen én heel misschien weer even geloven dat sprookjes bestaan.

 • En door!

  Christel de Laat
  do 22 feb ’24
  -
  wo 5 jun ’24

  Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht en voor niks gaat de zon op. En door! was voorheen het levensmotto van comédienne Christel de Laat.

 • Breakin' Convention

  vr 23 feb ’24

  Breakin' Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit Londen, komt terug naar Nederland! Beleef spectaculaire en vurige performances van internationaal bekende poppers, lockers, b-boys en b-girls en ontdek lokaal talent op dit speciale festival. 

   

 • Beauty Persists

  Igone de Jongh
  vr 23 feb ’24
  Terug naar haar ultieme vorm van schoonheid

  Igone de Jongh gaat terug naar háár ultieme vorm van schoonheid: dans! 

 • Circus Circus

  Moord in het Parktheater
  Wegens succes bijgeboekt!
  za 24 feb ’24
  en
  zo 25 feb ’24

  Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen.

 • Doet u ook mensen?

  Janneke de Bijl
  za 24 feb ’24

  Geloof het of niet, maar in feite is Janneke een optimist. Altijd al geweest ook. Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee. Het enige probleem is dat andere mensen vaak niet naar haar luisteren, terwijl ze toch echt 550 op haar Cito-toets had. 

 • Tomaatje op je neus

  Arno Huibers
  zo 25 feb ’24
  en
  zo 24 mrt ’24

  Vanaf de eerste seconde neemt Arno je mee op reis in zijn eigen universum. Een reis van glimlach naar schaterlach. Met muziek, subtiele humor, zijn fenomenale mimiek en een tomaatje op zijn neus laat hij zien hoe magisch de eenvoud is. 

 • Murder on The Oriënt Express

  Remko Vrijdag, Gerrie van der Klei, Frederik Brom e.a
  wo 28 feb ’24

  Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het Parktheater! 

 • Strangely Familiair

  Jakop Ahlbom Company
  wo 28 feb ’24
  Visueel en fysiek theater over een man die denkt zichzelf te kennen

  In deze surreële en humorvolle voorstelling over sociale druk en eigenwaarde wordt het leven van een onbeholpen man op zijn kop gezet wanneer zijn dubbelganger verschijnt. 

 • Comedy Café

  The Laughing Lizard - 23/24
  wo 28 feb ’24
  -
  vr 24 mei ’24

  Een populaire serie comedy in de Kameleon, in café-sfeer. 

 • WARM

  Kasper van der Laan
  do 29 feb ’24

  Is het cool, chill, fresh of hot? Het is WARM, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier. 

 • Deelder Draait

  Ari Deelder en het Benjamin Herman Kwartet
  do 29 feb ’24

  Een enorme kast met duizenden platen – allemaal netjes op label en alfabet. Het was het levenswerk van Jules Deelder. Welke mooie verhalen, verrassende samenwerkingen, geheime informatie, hoogoplopende vetes en grappige anekdotes vinden we in Deelders kast?

 • Dichtbij

  De Bevers in concert
  vr 1 mrt ’24

  Ondanks het enorme succes van De Bevers, blijven John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook het theater mee in.

 • Great Catch

  De CircusCoalitie
  vr 1 mrt ’24

  Een nieuwe generatie circusartiesten toont hun bijzondere talent in een grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstelling. 

van 11