Al 49 jaar een feest voor jong en oud

Kerstwintercircus 2019

za 21 dec ’19
-
zo 29 dec ’19

Welkom jongens en meisjes, dames en heren! Het is tijd voor het 49ste Internationale Kerstwintercircus. De Hertog Jan Zaal ondergaat een bijzondere metamorfose tot echte circuspiste.

Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: elk jaar halen we de mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Ook dit jaar heet spreekstalmeester Arjan Smit je weer welkom en begeleidt een live-orkest de artiesten. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater!

Buiten de piste
Kom op tijd of blijf nog even hangen, want buiten de piste is er nog van alles te beleven. Gezellige kraampjes waar je lekker kunt eten, kinderen kunnen zelf de circusartiest uithangen en op de Grote Foyer kun je schaatsen. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs mogen kinderen schaatsen. Een uur voor aanvang en een uur na de voorstelling is de baan geopend. Het Parktheater heeft speciale schaatsen te leen.

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Tijdens het Kerstwintercircus serveert Smaaktheater Dertien diverse feestelijke specials, zoals het Kerstwintercircusmenu, een High Tea en een Ik wil er wel wat bij...-arrangement. Bekijk onze specials en boek direct bij het bestellen van kaarten voor het Kerstwintercircus. Inclusief speciale kinderprijzen (t/m 12 jaar). 

"Geweldig mooi en professioneel circus!"

Onderdeel van
December is...

"Zowel de kinderen als wijzelf hebben enorm genoten van de mooie, professionele show."

Bezoeker

Programma

Duo Artemievs - Luchtnummer (RUS)
Brenner Clowns (ENG)
Novruzov Brothers - Hand op hand (RUS)
Lisa Rinne - Solo Trapeze (DE)
Oktay Novruzov - Koordact (RUS)
Andreas Bartl - Paalact (DE)
Kovachev Brothers - Wheel of death (BG)
Rudolf Janecek - Jongleur (CZ)
Catwall Acrobats - Trampoline (CAN)
Chico Rico - Clown (MEX)
Chris Bruand & Raphaël Bourgeat-Lami - Motor/Freerunning (FRA)
Hugo Noël - Cyr Wheel (CAN) 
Majewsky Orchestra - Orkest (POL)

Stem mee voor de Kerstwintercircus-publieksprijs 2019

Tijdens de laatste voorstelling van het Kerstwintercircus, wordt de Publieksprijs uitgereikt aan de meest favoriete circusact. En daarvoor hebben we jouw stem nodig! Jij bepaalt welke artiest het beste optreden heeft gegeven tijdens het circus en wie de Publieksprijs het meest verdient. Als je kaarten hebt gekocht, krijg je na afloop de mogelijkheid om online je stem uit te brengen. 

Arrangementen voor groepen

Kom je met een groep en zou je graag iets extra's willen? Wij helpen graag met het samenstellen van een arrangement op maat. Bekijk de mogelijkheden. 

  • Keuze uit: zaalplaatsen, tribune en pisteplaatsen (pisteplaats € 5 toeslag)
  • Bekijk zaalplattegrond
  • za 21 try out, zo 22 12.00 uur première
  • 'Prijs kind' geldt voor kinderen t/m 12 jaar
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie