Try out & première

Kerstwintercircus 2019

za 21 dec
-
zo 29 dec

Welkom jongens en meisjes, dames en heren! Het is tijd voor het 49ste Internationale Kerstwintercircus. De Hertog Jan Zaal ondergaat een bijzondere metamorfose tot echte circuspiste.

Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: elk jaar halen we de mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Ook dit jaar heet spreekstalmeester Arjan Smit je weer welkom en begeleidt een live-orkest de artiesten. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater!


Buiten de piste

Ook buiten de piste is er van alles te doen voor kinderen. Op de circusspeelplaats kun je zelf laten zien wat je zelf in huis hebt. Geniet in ons restaurant, Smaaktheater Dertien, van een High Tea of een speciaal Kerstwintercircusmenu, ook voor kinderen! 

  • Keuze uit: zaalplaatsen, tribune en pisteplaatsen (pisteplaats € 5 toeslag)
  • Bekijk zaalplattegrond
  • za 21 try out, zo 22 12.00 uur première
  • 'Prijs kind' geldt voor kinderen t/m 12 jaar

"Geweldig mooi en professioneel circus!"

Onderdeel van:
International

"Zowel de kinderen als wijzelf hebben enorm genoten van de mooie, professionele show."

Bezoeker
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie