Watering a flower

Simon Bus
do 17 mei
20:30
  • do 17 mei
    20:30
    Pand P
    Geweest

In Watering a Flower debuteert Simon Bus als maker en creëert hij een duet dat gefixeerde herinneringen oproept aan een gesynthetiseerde liefdeskoorts uit de jaren 80. Bus zal werken met het iconische dansduo Alesya Dobysh en Snezhana Ezhkova. Beide dansers staan bekend om het combineren van snel voetenwerk, afkomstig van house dance en Uk jazz, gecombineerd met andere meer eigentijdse technieken. De titel komt van Haruomi Hosono's Watering a Flower, een vreemde en mysterieuze verzameling van drie ambient-tracks die in 1984 in opdracht van Muji alleen op cassette zouden zijn uitgebracht.

Danser en choreograaf Simon Bus staat bekend als een eigenzinnige en creatieve danser Vanuit zijn achtergrond als breakdancer, maar ook met de bagage van de Kunstacademie in Maastricht, ontwikkelde hij zich naar een meer experimentele stijl van urban dans. 

  • Dit project wordt ondersteund door ThinX en Stichting Cultuur Eindhoven
  • Prijs excl. servicekosten en pauzeconsumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie