Filters
Weergave opties
 • Laagland

  Het Nationale Theater
  Nieuwe toneelvoorstelling van schrijver Nathan Vecht
  wo 7 jun ’23
  -
  za 10 jun ’23
  Nieuwe toneelvoorstelling van schrijver Nathan Vecht over de staat van Nederland

  Het Nationale Theater presenteert Laagland, de nieuwe vlijmscherpe en komische voorstelling van schrijver Nathan Vecht. Vingervlug en met snijdende humor toont hij de staat van Nederland. 

 • Workshop Net(Anders)Werken: Building great performing multi-culural teams

  door Ralu Nistor Lusterman
  do 8 jun ’23

  Velen van ons werken in multiculturele teams, of moeten samenwerken met collega's uit andere culturen, en misschien is je zelfs een interne cursus voorgesteld zoals: "werken met je Franse/Indiase/Amerikaanse collega's"; dus hoe zorgen we ervoor dat we relaties opbouwen die onze diversiteit omarmen en inclusieve werkculturen creëren waarin individuen kunnen gedijen en teams geweldig kunnen presteren?

 • BA-BLING BA-BLING

  Theaterkoor Nutsz
  vr 9 jun ’23
  -
  za 10 jun ’23

  Het knetter populaire Nutsz brengt alweer haar negende grote musicalshow. Dit jaar wederom bij ons in het Parktheater. Je oren en ogen zullen niets te kort komen bij deze bijzondere show vol verrassende momenten.

 • Onze man bij de Taliban

  Thomas Erdbrink
  ma 12 jun ’23

  In 2021 vertrekken de Amerikanen en hun bondgenoten halsoverkop uit Afghanistan. Terwijl iedereen het land verlaat, besluit Thomas Erdbrink juist om naar Kabul te gaan voor zijn nieuwe docuserie Onze man bij de taliban. Want het verhaal begint nu pas.

 • HubClub

  Introdans
  di 13 jun ’23

  De HubClub van Introdans is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst.

 • Cabarestafette

  do 15 jun ’23

  Een avondje Cabarestafette is de ideale plek om jong talent te spotten. In één klap haal je de verloren afgelopen cabaretseizoenen in.

 • Burgercollectieven en overheid: Genoeg geëxperimenteerd?!

  CollectieveKracht-Meeting
  vr 16 jun ’23

  Burgers krijgen van lokale overheden steeds vaker de ruimte om met hun collectief (in energie, zorg, voeding, wonen…) te experimenteren en uit te zoeken wat mogelijk is. Inmiddels zijn er in Nederland al zoveel burgercollectieven in zowat alle sectoren, dat we ons kunnen afvragen: is er niet al genoeg geëxperimenteerd? Is het niet tijd dat al dat experimenteren ook eens gaat leiden tot het aanvaarden van deze andere manier van organiseren? Is het geen tijd om de rol die burgers daar vrijwillig in opnemen ook te gaan erkennen als waardevol voor de hele samenleving? 

 • Dorian

  Het Nationale Ballet & ISH Dance Collective
  vr 16 jun ’23

  Meisner en Gerris laten verschillende dansstijlen op verrassende wijze samenvloeien tot een bruisende mix van hiphop en ballet.

 • Saman Amini’s Integratieplan

  Black Sheep Can Fly
  vr 16 jun ’23

  Op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze zet Saman Amini uiteen hoe we in deze multiculturele samenleving omgaan met elkaar.

 • De Grote 5

  Meneer Monster
  zo 18 jun ’23

  Meneer Monster speelt in De Grote 5 groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De 'catwalkopstelling' keert terug en dit keer vrij letterlijk.

 • BREAK THE MOULD: SHOWCASE 2023

  Eindhoven Student Dance Association Footloose
  zo 18 jun ’23

  Wat is de Showcase? Het korte antwoord is een geweldige dansvoorstelling die choreografieën bevat van verschillende dansstijlen!

 • Bitterlief

  Stef Bos
  do 22 jun ’23
 • Theaterfestival de Parade 2023

  Eindhoven
  vr 23 jun ’23
  -
  zo 2 jul ’23

  Theaterfestival de Parade is weer terug! Van vrijdag 23 juni t/m zondag 2 juli strijkt het reizende festival neer naast het Parktheater. Ben je er ook bij?  

 • Hou dat vast

  Veldhuis en Kemper
  reprise
  vr 23 jun ’23

  "De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt" - Shopenhauer. Deze quote vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwste cabaretprogramma van Veldhuis & Kemper.

 • Op de dwazen!

  Doppio
  za 24 jun ’23
  -
  zo 25 jun ’23

  Doppio, de studenten toneelvereniging van Eindhoven, speelt in juni de voorsteling Op de dwazen! in het Parktheater.