OPEN DAG

Terugblik op de open dag 2023

Wat vond je van de open dag?


We zijn benieuwd hoe jij je bezoek aan de open dag van Parktheater Eindhoven hebt ervaren. Onder alle inzendingen verloten we vrijkaarten voor diverse theatervoorstellingen.  

Vul hier de vragenlijst in 

Tot snel in het Parktheater!


Genoten van de previews op de open dag? Koop dan nu je tickets voor de voorstellling binnenkort in het Parktheater. 
Of bekijk hier het volledige programma van theaterseizoen 2023-2024

 • MELK

  Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell e.a.
  za 9 dec ’23

  Melk is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap.

   

 • Ping Win

  House of Nouws
  vr 29 dec ’23

  Ping Win is een voorstelling over verandering voor peuters, kleuters en hun volwassenen. 

 • Wildbloei

  Valentina Tóth
  vr 29 mrt ’24

  Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. 

 • Met de beste bedoelingen

  Thijs van de Meeberg
  vr 12 apr ’24

  Met de beste bedoelingen gaat cabaretier Thijs van de Meeberg er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? 

 • La Traviata at The Dining Opera

  Thomas de Bruijn e.a.
  do 18 apr ’24
  -
  za 20 apr ’24

  Na de succesvolle editie van Carmen at The Dining Opera, staat de komende editie in het teken van de meest beroemde en dramatische opera aller tijden; La Traviata.

 • Ver van je bed

  Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl e.a.
  wo 15 mei ’24

  De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. 

 • Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur

  Van Hoorne Entertainment
  zo 2 jun ’24

  Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur

 • Loulou & Lou en de Swingende Sinterklaasband

  Loulou & Lou!
  za 2 dec ’23
  en
  zo 3 dec ’23

  Sinterklaas is weer in het land! En wat een swingend bezoek wordt het dit jaar. We gaan samen met Loulou & Lou, hun muzikale vriendjes en de enige echte Sinterklaasband dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek. 

 • In het wiel

  Leo Alkemade en de Kopgroep
  do 30 nov ’23

  Met een ongekend sterke band en een Nederlandstalige parel van een plaat onder zijn arm vindt Leo Alkemade zijn weg naar het theater. 

 • 10 Year Anniversary - A Choir for Killjoys

  Club Gewalt
  Let's talk about Democracy
  do 2 nov ’23
  en
  vr 3 nov ’23

  Club Gewalt viert haar 10-year-anniversary. Tien jaar van liefde, art, rock & roll en het afstruinen van protestmarsen. Tijd voor een party! Of een tussentijdse evaluatie? Een beschaafde kringverjaardag verandert in een dampende arena waarin alternatieve vormen van conflicten worden uitgevochten. 

 • Herfst

  Ryan Djojokarso
  za 7 okt ’23

  In  Ryan Djojokarso’s derde dansportret HERFST is de hoofdrol weggelegd voor de Dood. De dood is in aantocht. Of zij zichzelf ook aankondigt is de vraag, maar dát zij komst staat vast. We kunnen er niet omheen. We moeten afscheid nemen. We zullen rouwen. We zullen een ritueel bouwen

 • Helden van het Zuiden

  Björn van der Doelen, Leo Alkemade, Alissa May e.a.
  Exclusief in het Parktheater
  vr 8 sep ’23
  en
  za 9 sep ’23

  Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. Helden van het Zuiden is een muzikale voorstelling waarin bekende muzikanten in wisselende samenstelling en onder leiding van Bjorn van der Doelen en zijn band de Huursoldaten hun muzikale helden eren in muziek en verhalen. Na twee succesvolle edities in 2021 en 2022, gaan we nu voor editie drie!

Terugblik open dag


We kijken met veel plezier terug op de open dag. Wil jij ook nog even nagenieten? Bekijk dan hier de foto's en aftermovie.