Weergave opties
 • Deelder Draait

  Ari Deelder en het Benjamin Herman Kwartet
  do 29 feb ’24
  Een avond vol unieke verhalen, bijzondere jazz en vooral heel veel Deelder

  Een enorme kast met duizenden platen – allemaal netjes op label en alfabet. Het was het levenswerk van Jules Deelder. Welke mooie verhalen, verrassende samenwerkingen, geheime informatie, hoogoplopende vetes en grappige anekdotes vinden we in Deelders kast?

 • Dichtbij

  De Bevers in concert
  vr 1 mrt ’24

  Ondanks het enorme succes van De Bevers, blijven John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook het theater mee in.

 • The Underground

  NITE, Club Guy & Roni, HIIIT en Asko|Schönberg
  vr 1 mrt ’24
  Een rollercoaster van theater, dans en muziek

  Wat moet er gebeuren voordat je je niks minder voelt dan een clown? Een pipo in de marge. The Underground is een theatervoorstelling als een concert, een spectaculair, muzikaal circus waar humor en tragedie nooit ver weg zijn. Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek. 

 • Dreumesconcert

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 3 mrt ’24

  Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

 • Blub!

  Krulmuziek, klassiek voor kleintjes
  zo 3 mrt ’24

  Blub! Zwem met ons mee in de zee van muziek waar de klanken van viool, altviool en de grote cello deinen op de golven. Duik samen met de vissen, zeepaardjes, de octopus en de kwal steeds dieper op de tonen van de klassieke watermuziek.

 • Helden!

  The Legends
  za 16 mrt ’24

  Zanger en trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. In hun tiende avondvullende theaterprogramma nemen zij het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun voornaamste inspiratiebronnen in de betoverende muziektheatervoorstelling Helden!

 • The Singer Songwriter Show

  Nick Schilder
  do 28 mrt ’24

  Tijdens zijn allereerste solotour #The Singer Songwriter Show# gaat Nick Schilder terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende mooie muziek van de grote singer songwriters met wie hij is opgegroeid. 

 • A vida rosa

  Rosa da Silva
  do 28 mrt ’24

  ‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland.

 • Rijnreisje

  De Toneelmakerij
  STROOM
  za 6 apr ’24

  Twee zalmen zwemmen in de Rijn om stroomopwaarts in Zwitserland eitjes te gaan leggen. Rijnreisje neemt je mee op avontuur, een barre tocht van honderden kilometers, om via de belangrijkste rivier van Nederland prachtige mythen en verhalen te ontdekken. Rijnreisje is een bewegend schilderij met tal van levensgrote pop-up decors. 

 • In de gloria!

  Gerard van Maasakkers en gasten
  za 6 apr ’24
  en
  zo 7 apr ’24

  75 is hij. Een heel jaar lang. En dat moet gevierd worden! Met de vaste mannen én met gasten. Wie dat zijn blijft ook voor de jarige een verrassing.

 • Oud Geleerd, Jong Gedaan

  Jim Bakkum
  do 11 apr ’24

  In 2023 is het alweer twintig jaar geleden dat de toen 15-jarige Jim Bakkum doorbrak in de talentenjacht Idols. Hoe onderging hij op zo’n jonge leeftijd de gekte en hoe is het om volwassen te worden in de spotlights? 

 • The Bootleg Sixties

  Overtures
  wo 17 apr ’24

  De fantastische Britse groep The Bootleg Sixties komt opnieuw terug naar Nederland met een nieuwe setlist, een nieuw decor en nieuwe gezichten.

 • Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

  Karin Bloemen & Old School Band
  do 18 apr ’24

  In deze nieuwe voorstelling gaat Karin Bloemen op zoek naar de grote muzikale inspiratiebronnen, variërend van Ella Fitzgerald tot Barbra Streisand en van Stevie Wonder tot Gladys Knight.

 • Schandalig mooie opera!

  Francis van Broekhuizen en Gregor Bak
  do 2 mei ’24

  Ken je het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger?

 • Late Late tante bep show

  Het Nationale Theater
  di 21 mei ’24

  Nederland heeft Indonesisch leren koken met Beb Vuyks Groot Indonesisch Kookboek, al meer dan 40 jaar hét kookboek over deze keuken. Maar wie was Bep Vuyk nog meer?

van 2