De monteur en het meisje

Wonka X Wildpark
Wonka on tour
di 11 jul ’23 18:30
di 11 jul ’23
18:30
  • di 11 jul ’23
    18:30
    Snelliushof Eindhoven

Wonka Podia en Wildpark gaan on tour met De monteur en het meisje! Samen brengen we deze voorstelling naar open buitenlocaties in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Bergeijk en Helmond. Elk kind (en volwassene) is van harte uitgenodigd om gratis te komen kijken. Op 11 juli speelt de voorstelling op het Snelliushof in Eindhoven.  

 

 

Monteur en het meisje
Voor deze eerste editie van Wonka on Tour is Jeugdtheater Wildpark aangesloten. In samenwerking met Luka Kooijmans maakte dit gezelschap de fantasierijke buitenvoorstelling De monteur en het meisje. Een theatervoorstelling met live muziek geïnspireerd op het met zilveren griffel bekroonde boek: Het Gelukkige Eiland door M. Törnqvist. Over de zoektocht van een dapper meisje, dat op zoek is naar het eiland van geluk.

Wonka on Tour
Zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met theater en hen een fantastische ervaring bezorgen. Vanuit die gedachte staken de zes samenwerkende podia (Parktheater, Schalm, Hofnar, Kattendans, Speelhuis en Cacaofabriek) de spreekwoordelijke koppen bij elkaar. Theaterdrempels verlagen, zodat meer mensen kunnen meedoen. Dat is de missie waar zij voor staan. Kinderen hebben hierbij speciale aandacht. Het zijn immers de theaterbezoekers van de toekomst. Theater ontroert, ontspant, zet aan het denken, confronteert, zorgt voor anders leren kijken. Zij gunnen dit elk kind. Omdat vervoer vaak een drempel blijkt, ontstond de gedachte van Wonka on Tour. Theater op locatie náár de scholen en kinderen brengen. 

Lees meer over dit initiatief

  • Gratis te bezoeken (bij voorkeur wel graag even aanmelden via tickets)
  • Excl. consumptie 
  • Adres: Snelliushof Eindhoven 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer