Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs

Wildpark
za 10 sep ’22 - zo 18 sep ’22
za 10 sep ’22
-
zo 18 sep ’22

In Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs, proberen vier jongeren de regels te herschrijven van hun generatie. In een fysieke, beeldende rollercoaster aan gedachten en korte acts op de beats van Woody Veneman, pogen zij een liefdevolle ode te brengen aan zichzelf en de ander.

Wij leven in het tijdperk van maximale vrijheid voor het individu, gewoon omdat je het waard bent. Een tijd waarin we allemaal hard werken en onze nieuwe moraal succes is. Een tijd waarin we meer ‘woke ‘zijn dan voorheen. Een tijd waarin we willen dat elke dag een vrolijke boel is. Want we leven in een ‘leuk landje’. Waarin we ‘groots’ onze eigen ‘ik’ vieren. Maar het is ook een harde tijd waarin we soms keihard tegenover elkaar komen te staan en we ons moeten invechten. Waar naast dat succes ook mensen vallen, twijfelen en somber zijn. Zijn onze schouders sterk genoeg om iedereen op te vangen?  En willen we dat nog wel? Want hoe lief zijn we eigenlijk nog voor elkaar? En wat is dat eigenlijk: echt lief zijn?

Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs, is de derde voorstelling uit de WIJ-reeks die Lenneke Maas bij Wildpark ontwikkelt met jongeren. Eerder maakte zij Wij zijn allemaal vijftien en hebben ontzettend veel zin om zestien te worden en Wij willen hier graag iets op zeggen. Wij spreekt, reflecteert, en handelt vanuit het perspectief van de jongeren en alles om hen heen.

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer