Studio Matusiak

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Meneer Monster
zo 19 mei ’24
Winnaar Zapp Theaterprijs 2018 & Zilveren Krekel 2018
zo 19 mei ’24

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? 

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken. Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Ze wonnen met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

"Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit"

Theaterkrant ★★★★

Credits

Spel Gijs Nollen, Olaf van de Ven, Chris Koopman Regie Liesel Badorrek Tekst Richard Tulloch, Edward van de Vendel Original Decor en kostuum ontwerp Mark Thompson Nederlands decor en kostuum ontwerp Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer