Detective Moncler

Jan Hulst en Casper Tarenskeen
di 7 feb ’23 20:30
di 7 feb ’23
20:30
  • di 7 feb ’23
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

Detective Moncler is een thriller op het toneel. Een echte whodunnit die een spannend plot koppelt aan een zoektocht naar identiteit. Moncler laat ons zien wat het betekent als we van de ene op de andere dag het vangnet van ambitie en doelen wegknippen en besluiten ons te laten vallen.

Wanneer Detective Moncler alle moordenaars en verkrachters eenmaal achter de tralies heeft gezet, zit ze opeens thuis op de bank en wordt keihard geconfronteerd met zichzelf. Ze is niemand zonder haar werk. Moncler schiet in een depressie, grijpt naar de fles, vervalt in nihilisme en maakt zich onmogelijk voor haar omgeving. 

Ten einde raad besluit ze alles achter zich te laten en mee te doen aan een experimenteel overheidsprogramma waarbij ze wordt ingevroren om pas weer te worden wakkergemaakt op het moment dat de misdaad is teruggekeerd. Als Moncler wakker wordt is er tot haar verbazing pas één jaar verstreken. Er is een nieuwe killer on the loose en zijn laatste slachtoffer is Moncler’s lieve ex-vriend. Zonder identiteit in de samenleving en overmand door verdriet en schuldgevoelens zweert ze haar ex te wreken. In de zoektocht wordt ze keihard geconfronteerd met haar eigen verleden en moet ze precies dat doen waar ze stiekem het bangst voor is: heel hard in de spiegel kijken.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer