Sofie Knijff

What Ever Happened to Mr. Pete?

Het Zuidelijk Toneel
vr 15 dec ’23 20:30
Grip verliezen en het gevoel hebben daarin alleen te zijn
vr 15 dec ’23
20:30

What Ever Happened to Mr. Pete is not your usual play. Deze vervreemdende theaterervaring is een zoektocht naar de waarheid achter Mr. Pete. Wie is hij? En wie zijn wij eigenlijk?

Een noodzakelijke vraag in tijden van algoritmes, digitalisering en de viering van ons geluk als vrij individu. Over eenzaamheid, gemeenschappelijkheid en controleverlies. Een gedeelde zoektocht, want ook Mr. Pete leert zichzelf kennen in korte, grappige scènes, bevolkt door een bonte stoet personages. Gebaseerd op het werk van Harold Pinter, Samuel Beckett, Luis Buñuel en David Lynch.

  • Excl. consumptie
  • De voorstelling is geplaceerd verkocht, maar wordt ongeplaceerd. De zaal wordt in twee groepen verdeeld en de rij- en stoelnummers komen te vervallen. Het publiek zit in twee groepen naast elkaar, maar ziet elkaar niet. De tribune en de speelvloer zijn door een muur in tweeën gedeeld en het publiek krijgt een koptelefoon op.
Onderdeel van

“Een hartverscheurend portret van eenzaamheid en vervreemding.” ⭐⭐⭐⭐

NRC

Credits

Regie & tekst Sarah Moeremans Dramaturgie & tekst Joachim Robrecht Tekst & spel Joep van der Geest, Gillis Biesheuvel, Judith van den Berg Spel Ousmane Bangura, Luca Bötzel, Teun Donders, Myrthe van der Vuurst de Vries 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer