Club Salvador 2023

Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
za 9 dec ’23 20:00 - 22:25
De rokerige nachtclub is terug!
za 9 dec ’23
20:00 - 22:25
 • za 9 dec ’23
  20:00 - 22:25
  Pauze 20:45
  Hertog Jan Zaal

Club Salvador is terug en neemt je mee naar een wereld van burlesque, cabaret, acrobatics, comedy en livemuziek. Een avond waarbij het theater wordt omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. 

Zweetdruppels in het licht, glitter op je broek en de wind langs je haren. In de carrousel van je dromen komt het onmogelijke dichtbij en wordt de nacht gevierd. Internationaal burlesque starlet Xarah von Den Vielenregen en de Eindhovense muzikant EL Tigre Blanco trakteren je op een escapistische ervaring. Even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van grootmeester Dalí zelf.

Dress code: breng dat sjieke pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Denk: glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique...

 • 16+
 • VIP plaatsen zijn uitverkocht
  Er zijn, naast de gewone plaatsen in de zaal, ook VIP plaatsen beschikbaar. VIP-tickets zijn inclusief ontvangst met een glaasje bubbels, een eigen tafel aan het podium en hapjes.
 • Horeca in de zaal

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer