Mark Engelen

So Far So Good

Wat we doen | Theater Rotterdam
Let's talk about Democracy
do 9 nov ’23 20:30
Een opzwepende mix van theater en dans over framing en polarisatie
do 9 nov ’23
20:30
  • do 9 nov ’23
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Binnen proberen we grip te kijrgen op wat er precies aan de hand is aan de andere kant van de winkelruit. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Is het een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Dit is verveling. Nee, woede over hoe de samenleving naar hen kijkt. Of zijn ze pionnen in een crimineel plan?

Met een ensemble van professionele dansers en jonge bewegers maakt Donna Chittick een continue choreografie achter (en tegen) de winkelruit. Binnen laat Floris van Delft zijn acteurs op het scherpst van de snede gesprekken voeren over wat daarbuiten gebeurt. Wat denkt de winkeleigenaar? En de moeder, de burgemeester, de wijkagent, een pizzabezorger, een journalist of een voetbalhooligan? Allemaal proberen ze grip te krijgen op de chaos aan de andere kant van de winkelruit. 

 

Credits

Tekst en regie Floris van Delft Choreografie Donna Chittick Artistiek advies Alida Dors Regieassistentie Boyd Grund Spel Ghislaine van IJperen, Piet Kooij, Denis Rudge Dans Leonarda Lovrekovic en anderen Muziek Simone Giacomini

LET'S TALK ABOUT DEMOCRACY

Themamaand over democratie. Met voorstellingen, debat, eten en ontmoeting.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer