Jaap Scheeren

Doe eens lief

Maas Theater en Dans
KinderTheaterWeek
zo 15 okt ’23 11:00
Liefdeslessen voor de allerkleinsten
zo 15 okt ’23
11:00
  • zo 15 okt ’23
    11:00
    Natlab - Podiumzaal

In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruziemaken, dansen en botsen.

Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Zijn monsters ook weleens verdrietig? Wanneer zeg je sorry? Kan je van een monster houden? En hoe dans je als je boosheid in je benen zit? Doe eens lief is een brutale, beeldende en fysieke ode aan het oefenen in lief zijn.

Twee spelers creëren samen ter plekke een wereld vol kleine ruzies en grote goedmaakpogingen. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een boot, een droom, een monster of een eindeloze zee. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Om vervolgens weer een nieuwe wereld te creëren waarin ze kunnen verdwijnen.

  • Exclusief consumptie 
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket


 

Credits

Concept Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo Regie Sara Giampaolo Spel/dans Anne Fé de Boer, Art Srisayam, Carole van Ditzhuyzen (alternate Anne-Fé de Boer) Live animaties Anne Fé de Boer Muziek Frans Baudoin

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer