Keke Keukelaar

Masterclass beslisbomen maken

Katinka Polderman
do 14 sep ’23 en vr 15 sep ’23
do 14 sep ’23
en
vr 15 sep ’23

Katinka Polderman zit nooit stil. Je kent haar natuurlijk van de liedjes die ze al jaren voor uitzinnige publieken zingt, maar anno 2023 is ze ook Beslisbomenmaker des Vaderlands.

In mei verschijnt haar boek Beslisbos, met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'In welk geologisch tijdvak ben je beland?' en 'Ben je wakker of ben je woke?'

Om het boek te vieren geeft Polderman een aantal exclusieve masterclasses beslisbomen maken in de leukste en fijnste theaters van Nederland. Wat je kan verwachten? Een spectaculaire powerpointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leer je hoe je in het leven kan staan als een echte beslisboomchirurg.

Het is geen cabaret, het zijn geen liedjes, het is geen theater, het is geen lezing. Het is een gelegenheidspowerpointpresentatie waarbij veel te lachen valt en hier en daar nog wat wordt opgestoken ook. Tegendraads, origineel en nuchter, zoals je van deze veelzijdige maker gewend bent.

  • Exclusief consumptie 

 

Over Katinka Polderman 
Katinka Polderman is cabaretier, schrijver en maker. Polderman toerde met haar cabaretvoorstellingen in Nederland en België. Toen de theaters tijdelijk hun deuren sloten, vond ze zichzelf opnieuw uit als beslisbomenmaker. Nu schrijft en tekent ze o.a. voor de Volkskrant en Onze Taal.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer