Guido Pijper

Rust in je hoofd

Michael Pilarczyk
reprise
di 14 mei ’24 20:00 - 21:30
Druk de pauzeknop in bij jezelf
di 14 mei ’24
20:00 - 21:30
  • di 14 mei ’24
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Over wat je kan doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige en angstige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we te weinig tijd om te genieten? Druk tijdens dit inspirerende theaterprogramma eens anderhalf uur de pauzeknop in bij jezelf. De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je eigen denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. Naast veel onrustige gedachten zijn we vaak druk in ons hoofd. Daarom is deze voorstelling echt een moment voor jezelf. 

Michael verkocht 500.000 boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness. Zijn boek Master Your Mindset staat al drie jaar genoteerd in de lijst van bestverkochte boeken en meer dan 250.000 Nederlanders en Belgen gebruiken dagelijks de Meditation Moments app met de rustgevende stem van Michael. 

“Elke dag een momentje voor jezelf zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Dit heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar ook behoefte aan heeft.”

Michael Pilarczyk

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer