Alleen met de goden

Afslag Eindhoven
vr 1 sep ’23 - zo 10 sep ’23
Bewerking van de roman van Alex Boogers
vr 1 sep ’23
-
zo 10 sep ’23

Aaron: “Ik fluister in z’n oor: er zit meer in je, Otis. Meer dan ‘n asielhond. Heel misschien, als ik de mensen kan laten zien hoe jij je gedraagt, dan vind je een baasje. ‘n Warm thuis.”

Als Aaron 11 jaar oud is, staat er een onbekende man in de deuropening. Zijn vader, Leen, slaat hem tegen de grond. Niet eens zo hard, maar wel fataal. Leen komt in de bak terecht en Aaron en zijn moeder Jo blijven achter met een grote schuld. En met elkaar. Ze vechten zich door het leven, altijd op hun hoede. Jo kan rake klappen uitdelen; Aaron kan ze als geen ander opvangen. Er zit een wereldkampioen in hem. Als hij zijn kop maar leeg kan krijgen. Focus! En dan is Otis er, de hond uit het asiel. Otis laat Aaron zien dat het leven mooi kan zijn. Maar wie was die man aan de deur?

Een voorstelling over liefde en verlating, verstoorde familierelaties en vechten om te overleven. Over mensen die ondanks alle ellende geloven in hun eigen kracht. 

Alleen met de goden is geschreven door zanger en schrijver Frans Pollux en gebaseerd op de gelijknamige roman van Alex Boogers (bekroond met de Nederlandse Boekhandel prijs en genomineerd voor de Libris Literatuurprijs). 

  • Excl. pauzeconsumptie
  • Locatie: Veemgebouw 

Credits

Spel Steven Ivo, Jose Kuijpers, Marcel Roelfsema Concept en regie Yvonne van Beukering Roman Alex Boogers Bewerking voor toneel Frans Pollux Muziek Woody Veneman

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer