Victor Meijer

Opgewekt naar de eindstreep

Hendrik Groen
di 28 mrt ’23 20:00 - 21:30
Hendrik Groen is terug in het Parktheater
di 28 mrt ’23
20:00 - 21:30
  • di 28 mrt ’23
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het Parktheater. In deze ontroerende komedie doet Hendrik Groen zijn best om grip te houden op het leven.

Hendrik merkt dat hij steeds vergeetachtiger wordt en het overzicht begint te verliezen en besluit daarom opnieuw een dagboek bij te houden. Dat zorgt voor grappige maar ook aangrijpende momenten. Net als bij de voorgaande Hendrik Groen-voorstellingen bestaat de cast uit jonge acteurs. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

  • Voor Hendrik Groen- Opgewekt naar de eindstreep werkt Bos Theaterproducties samen met Alzheimer Nederland. Gedurende de tour wordt er gecollecteerd voor het goede doel. 

"Born to be wild in het bejaardenhuis"

Noord Hollands Dagblad

Credits

Regie Eddy Habbema Cast Beau Schneider, Britte Lagcher, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder en anderen  Bewerking Jibbe Willems

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer