Henk Claassen

Een leuk avondje uit

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis
zo 16 okt ’22 14:30 - 16:00
Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven
zo 16 okt ’22
14:30 - 16:00
  • zo 16 okt ’22
    14:30 - 16:00
    Philipszaal
    Geweest

Er gaat een hoop goed, maar helaas zit het leven ook vol hindernissen. Er valt weleens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn, nieuws dat je bang maakt en dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

Een leuk avondje uit is een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven. In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid krijgen in deze musical allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. 

Uit de pers:

"Meervoudig prijswinnaar Jetse Batelaan en zijn Theater Artemis staan al jaren geboekstaafd als het spannendste dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is". (De Morgen)

Kom na afloop naar
STROOM Meet Up 
Ramses van Oers gaat in gesprek met de makers van deze voorstelling.

Onderdeel van

‘Een leuk avondje uit’ van Theater Artemis is een aanrader voor wie méér wil dan een leuk avondje uit ★★★★☆

De Morgen

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ’s-Hertogenbosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt.

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor jong publiek. Het stimuleert kinderen in hun kunstbeleving: als toeschouwer, als gesprekspartner, als deelnemer, als jonge artiest. hetpaleis programmeert verschillende kunstdisciplines en is een spiegel voor een wereld die ingrijpend verandert, een huis voor de volwassenen van morgen. 

Bij Het Zuidelijk Toneel leer je jezelf kennen. In voorstellingen en projecten ontmoet je de wereld, ontdek je nieuwe inzichten en word je verrast. Zij zetten theatrale ontmoetingen op die het publiek prikkelen anders naar de wereld te kijken.

Credits

Regie Jetse Batelaan Spel Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Jenell Tedja, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen

STROOM

Laat je inspireren door de nieuwe generatie theatermakers

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer