Bart Grietens

Het Donker

Plan Brabant | Festival Cement | Feikes Huis
zo 12 mei ’24 14:30 - 15:30
zo 12 mei ’24
14:30 - 15:30

In Het Donker komt het donker tot leven; uit een schaduw, een doos, je broekzak of gewoon een donker hoekje van het podium. Theatermaker Sonja van Ojen neemt je mee op avontuur met een grappige, spannende en beeldende theatervoorstelling.

Soms lig je in bed en moet je plassen, maar durf je niet naar de wc te lopen omdat er misschien wel een tijger onder je bed woont. Of je wilt snel een broek aandoen, maar dat kan niet omdat er een monster in je kledingkast zit.

In Het Donker komt het donker tot leven: uit een schaduw, een doos, je broekzak of gewoon een donker hoekje van het podium. Het donker is mysterieus en heel erg eng! Of is het stiekem gewoon op een leuke manier spannend?

Theatermaker Sonja van Ojen neemt je mee op avontuur met een grappige, spannende en beeldende theatervoorstelling vol poppen, pop-ups, visuele trucs, live muziek en veel humor. Samen ga je op zoek naar donker en licht, naar bang zijn voor het onbekende en naar hoe je daarmee om kunt gaan.

"Hilarische slapstickacts […] speels, vreemd en tegelijkertijd ontzettend herkenbaar jeugdtheater.”

Theaterkrant

Credits

Concept, decor, tekst Sonja van Ojen | Spel Romy Moons, Sonja van Ojen | Muziek Sanne Huijbregts | Eindregie Joeri Heegstra | Een productie van Plan Brabant, Festival Cement en Feikes Huis 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer