Dat zie je een ander niet doen

Bert Visscher
wo 12 apr ’23 - vr 14 apr ’23
Die onrust gaat nou eenmaal nooit over
wo 12 apr ’23
-
vr 14 apr ’23

Hij moest even door een pandemie en een winterslaap heen. Bert Visscher mocht twee jaar niet optreden maar had daarmee het perfecte excuus om eens goed bij te slapen. 

Met 42 jaar theater in het hoofd komt hij met met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Hij is ook geen 60 meer.... Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm !) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. 
Hij staat in ieder geval te trappelen om het Parktheater weer op de kop te komen zetten.

  • Max 4 kaarten p.p.

 

De voorstelling van 14 april is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking
Hier is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook een speciale meet & feel inleiding. Blindengeleidehonden zijn welkom. Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met onze kaartverkoop via 040 2 11 11 22 / kaartverkoop@parktheater.nl.

 

 

Onderdeel van

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer