Türkçe Stand-up

Deniz Göktaş (TÜRKÇE)
Wonka Comedy Festival
za 1 jun ’24 21:30
za 1 jun ’24
21:30

Ontmoet de Turkse comedian Deniz Göktaş, geboren in Ankara in 1994 en studeerde af aan METU met een diploma in Psychologie.

(Aşağıda Türkçe çeviri var)

Deniz Göktaş begaf zich op weg om zijn levenslange droom om filmmaker te worden te verwezenlijken, maar belandde per ongeluk in de wereld van stand-up comedy in een krakende kelder in de oude stad van Istanbul. Dit leidde tot een carrière in stand-up comedy, waar hij binnen korte tijd een van de best verkopende stand-up comedians van Turkije werd, terwijl zijn dromen om filmmaker te worden uiteen spatten.

Samen met zijn succesvolle column in het Uykusuz Comics Magazine en zijn geprezen podcastserie 'Deniz Göktaş’a Ayıracak Vaktim Yok' heeft hij zijn Turkse publiek over de hele wereld weten te intrigeren met zijn politiek geladen, geestige en droge vorm van stand-up comedy.

Na het uitbrengen van zijn eerste stand-up comedy special 'Selam, Selam', is Deniz Göktaş op zoek naar nieuw materiaal en werkt hij aan het samenstellen van zijn nieuwe uur. Hij zal zijn nieuwe show presenteren in het Parktheater Eindhoven als onderdeel van het Wonka Comedy Festival.

  • Taal: Turks
  • Duur: 1,5 uur
  • Één consumptie inclusief in ticketprijs
     

**Türkçe**

Youtube’a yüklediği tek kişilik Stand-Up Gösterisi “Selam Selam” ve “Deniz Göktaş’a Ayıracak Vaktim Yok” Podcast’inden tanıyabileceğiniz Deniz Göktaş yeni tek kişilik gösterisi ile 1 Haziran Pazar 21.30’de WONKA KOMEDİ FESTİVALİ kapsamında PARK THEATER’DA!

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer