Love, Money, Shame: Dark Stand-Up Comedy

Gauri B (ENGLISH)
Wonka Comedy Festival
vr 31 mei ’24 20:30
vr 31 mei ’24
20:30

Gauri B is een social media hit! Met 200.000 volgers stond ze al voor uitverkochte zalen in Londen, New Tork en Berlijn. Nu komt ze met haar donkere stand-up comedy show naar Eindhoven!

Kom mee op een wandeling aan de duistere kant. Maak je klaar om op een hilarische en onbeschaamde reis te gaan met Gauri B over haar zeer herkenbare relatie met liefde, geld en schaamte. Ze is hier om de doorgedraaiden, de non-conformisten en degenen die humor vinden in de donkerste hoeken van het leven te vieren. Deze show is een statement van opstand, rebellie en de geest van "zero f###s to give”.

  • Taal: Engels
  • Duur: 80 minuten

 

Over Gauri B

'Gauri B is een onverschrokken en uitdagende comedian die stereotypen doorbreekt en culturele scenario's bespreekt, ze daagt maatschappelijke normen uit met scherpe punchlines en is niet bang om over persoonlijke ervaringen te praten. Ze gaat moedig "taboe" onderwerpen aan en verlegt grenzen. Haar materiaal duikt diep in de ervaringen van gemarginaliseerde groepen. Ze geeft gedurfde en satirische commentaar op politieke scenario's, doordrenkt met hilarische persoonlijke anekdotes. Met een duivels gevoel voor humor daagt Gauri  de status quo uit, en levert haar materiaal met een ongeëvenaarde charisma en scherpe geest.'

Bekijk meer videos van Gauri B op Instagram & TikTok

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer