Tycho Merijn

GOD is a DJ

SALLY Dansgezelschap Maastricht
do 9 mrt ’23 20:30 - 21:45
Een ode aan de dansvloer
do 9 mrt ’23
20:30 - 21:45
  • do 9 mrt ’23
    20:30 - 21:45
    Philipszaal

Een grensverleggende voorstelling met hoge dansbaarheid waarin dans, livemuziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De DJ bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte. Met de voorstelling GOD is a DJ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.

  • Vooraf is er een gratis voorprogramma in de foyer. Deze start ongeveer dertig minuten voor aanvang.
  • Na de voorstelling zal er op het podium een afterparty plaatsvinden.
  • De rij en stoelnummers komen te vervallen, er is vrije plaatskeuze
  • De voorstelling ‘GOD is a DJ’ bevat harde geluiden en stroboscoop effecten 

Kom na afloop naar
STROOM Meet Up 
Ramses van Oers gaat in gesprek met dansers Thirza Riphagen en Aaron Faneyte

Over SALLY Dansgezelschap Maastricht

SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het dansgezelschap wil eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. Jonge mensen staan centraal. SALLY leert hen geloven in wie ze zijn en leert hen zich te ontplooien: in voorstellingen, workshops en danslabs.

Stefan Ernst
Stefan Ernst (1975) richtte in 2006 samen met Ronald Wintjens SALLY Dansgezelschap Maastricht op. Sindsdien is hij als artistiek leider en huischoreograaf aan het gezelschap verbonden. Zijn stijl is herkenbaar en origineel. Hij combineert fysieke dynamische dans met humoristische elementen.

Emma Evelein
Emma Evelein (1993) creëert choreografieën voor theater, film en muziekvideo’s. Ze combineert hedendaagse dans en urban dance tot impactvolle verhalen door middel van haar pure, ongepolijste en expressieve dansstijl.

Winston Ricardo Arnon
Winston Ricardo Arnon (1984) is choreograaf, danser en jurylid. Hij resideert in het DANSLAB van SALLY en is bekend van zijn choreografie voor ‘Fok Me Hokje’ van Studio52nd & Het Geluid Maastricht. Als choreograaf combineert hij fraaie breekbaarheid, minimalistische bewegingen en gedetailleerde composities tot een fantasierijke wereld.

Michael Lubbers
Michael Lubbers is in 2014 afgestudeerd aan de dansopleiding en is daarna een studie gaan doen aan het ‘Institut De Formation Professionnelle Rick Odums’ in Parijs. In 2015 studeerde hij aan The Ailey School, The Official School of Alvin Ailey American Dance Theater in New York. Ook begon hij als danser en model voor Nike Europe in Nederland en danste hij onder andere in een stuk van choreograaf Geraldine Armstrong. 

STROOM

Voor mensen die wat te vertellen hebben. Voor makers die wat te vertellen hebben.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer