Nick van Ormondt

Rapunzel de Musical

Van Hoorne Entertainment
KinderTheaterWeek
za 21 okt ’23 - zo 22 okt ’23
za 21 okt ’23
-
zo 22 okt ’23

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.  In deze glansrijke familiemusical komt het welbekende verhaal tot leven van het meisje met de prachtige lange haren. 

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met magische haren die alleen geknipt kunnen worden met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen, raakt Rapunzel verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Met Sita Vermeulen als Rapunzel, betoverende liedjes, schitterende kostuums, groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

  • Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.
  • Na afloop van de voorstelling kan je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater
  • Exclusief consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Enterntainment 
Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! 

Credits

Cast Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a. Regie Bas Groenenberg  

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer