Rapunzel de Musical

Van Hoorne Entertainment
KinderTheaterWeek
Sat 21 Oct ’23 - Sun 22 Oct ’23
Sat 21 Oct ’23
-
Sun 22 Oct ’23

In this glorious family musical, the well-known story of the girl with the beautiful long hair comes to life. Magical hair that can only be cut with a special pair of golden scissors. In search of these scissors, Rapunzel meets hairdresser Tobias. He falls in love with Rapunzel instantly. When it turns out that the miller's son also has his eye on her, Rapunzel becomes involved in a hilarious battle for her heart. With Sita Vermeulen as Rapunzel, all-enchanting songs, beautiful costumes, a grand set and, of course, a good dose of humor, Rapunzel is the fairytale musical of the year!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met magische haren die alleen geknipt kunnen worden met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen, raakt Rapunzel verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Met Sita Vermeulen als Rapunzel, betoverende liedjes, schitterende kostuums, groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

  • Kom wat eerder, blijf wat langer en doe mee met leuke activiteiten zoals Rapunzels haren vlechten, een afterparty, en een meet & greet.
  • Exclusief consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket.

Sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Enterntainment 
Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! 

Credits

Cast Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a. Regie Bas Groenenberg  

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer