Bossen

Donny Ronny (voorheen Stefano Keizers)
wo 13 mrt ’24 20:30 - 22:00
van de makers van Stefano Keizers met medewerking van meer dan 100 BN’ers
wo 13 mrt ’24
20:30 - 22:00
  • wo 13 mrt ’24
    20:30 - 22:00
    Philipszaal

Vanaf oktober komt er een groots spektakel naar de Nederlandse theaters! Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. Hoe Donny Ronny de zalen vol krijgt? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf artiesten op het podium. Deze avond verschijnen Margôt Ros, Alma Mathijsen, Jennifer Hoffman, Shane Redondo en Waldemar Torenstra op het podium. Elke avond is weer een nieuw samenstelling en dus opnieuw een verrassing!

En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet. 

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer