Casa Mia

Isa Hoes, Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer, Joe Sinduhije
wo 13 nov ’24 20:00
Een muzikale komedie met liters limoncello
wo 13 nov ’24
20:00

Reis mee naar Italië en ervaar la dolce vita! Of is het toch niet zo zonnig als het lijkt? Casa Mia is een vlijmscherpe muzikale komedie met Italiaanse muziek, familieperikelen over de erfenis van oma, foute keuzes en onverwachte wendingen. 

Met een cast aangevoerd door de veelzijdige Isa Hoes, die na 12 jaar weer terugkeert naar het theater, en met Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer en Joe Sinduhije is het een avond onvervalst lachen en genieten.

Wanneer moeder Lynn en dochter Kyra samen afreizen naar Taormina op Sicilië om een plan te maken voor de erfenis van oma, de vakantievilla Casa Mia. Moeder en dochter zijn de afgelopen jaren uit elkaar gegroeid, maar hopen dat de zon, de pasta en de afwikkeling van oma’s testament hun band weer versterkt. Ze rekenen alleen niet op een boel oud zeer, een onuitgenodigde zus én een plots oplaaiende bosbrand. Samen met een wel héle bemoeizuchtige makelaar worden ze van de buitenwereld afgesloten. Dan rest er maar één optie: de fles limoncello en álle beerputten wagenwijd open. 

Casa Mia belooft hét vriendinnenuitje van het seizoen te worden. Salute!

Credits

Met Isa Hoes, Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer, Joe Sinduhije Regie Xander van Vledder Script Lucas de Waard Regie-assistentie Léon de Vrede Decor Michiel Voet Kostuumontwerp Daphne de Winkel Lichtontwerp Bart van den Heuvel  Met dank aan Leopold Witte

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer