HRN Entertainment

Delusion 2.0

Oxygen | Jennifer Romen
di 20 feb ’24 20:00
The next chapter
di 20 feb ’24
20:00
  • di 20 feb ’24
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies. Afgelopen seizoen stond ze in een uitverkochte Philipszaal, nu gaat ze voor de Hertog Jan Zaal. 

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakt furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Tijdens haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bespeelde ze zowel het podium als de zaal en wist ze het publiek uit het pluche te krijgen.
De overweldigend positieve reacties maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte.

In Delusion 2.0 neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater. Delusion 2.0 gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

In deze voorstelling zal choreografe Jennifer Romen opnieuw gebruik maken van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht en de ongekend strakke choreografieën zul je dit keer nóg meer omver geblazen worden. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die je zal raken.

Over Jennifer en Oxygen
Jennifer richtte in 2015 danscrew Oxygen op. Oxygen won het NK, EK én WK Small Group HipHop. In 2018 wonnen ze het televisieprogramma Dance As Oneen kregen ze een Golden Buzzer tijdens de auditie voor France Got Talent. In 2020 behaalden ze de finale van het NBC programma World of Dance in Amerika.

Quotes Juryleden NBC World of Dance  
Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”  
Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je zorgde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat er, liefde, passie en leiderschap nodig is en dat ze op het einde met Jennifer wilde huilen omdat het zo mooi was. "het was perfectie!" 
Derek Hough: “het optreden van ‘Oxygen’ was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal.“

  • Met gratis inleiding om 19.15 uur

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer