Hans Withoos

Swan Lake

Introdans
di 6 feb ’24 19:00
Geliefde klassieker in een nieuwe, eigentijdse bewerking
di 6 feb ’24
19:00

Met Swan Lake maakt de Belgische choreograaf Stijn Celis een frisse, humoristische en innovatieve bewerking van het 'ballet der balletten: het Zwanenmeer

Belangrijke thema's zijn het ontwaken van je zintuigen en de behoefte om je eigen weg te vinden. Dat maakt deze productie ook zeer aantrekkelijk en invoelbaar voor jonge toeschouwers. In deze groots gemonteerde, levendige familievoorstelling schittert het complete Introdans gezelschap tegen de achtergrond van een indrukwekkend decor, op de beroemde muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Introdans-directeur Roel Voorintholt: “Swan Lake is oorspronkelijk niet voor kinderen gemaakt, maar is wel heel geschikt voor hen. De productie prikkelt, is theatraal, bevat allerlei technische hoogstandjes, en tegelijkertijd is het verhaal heel goed te volgen. Als toeschouwer ga je op een fascinerende reis, waarbij je je geen seconde verveelt.”

De pers over Swan Lake:
''Stijn Celis’ Zwanenmeer bewijst dat een van de grootste en bekendste klassiekers uit de balletliteratuur ook met humor verteld kan worden. Op een visueel verbluffende manier geënsceneerd, met gevederde dansers die uit de toneelhemel naar beneden zweven, en met een groot verlangen naar expressieve escalatie.'' (Theaterkompass.de)

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer