Cabarestafette Festival

Wonka Comedy Festival presents
Wonka Comedy Festival
vr 31 mrt ’23 en za 1 apr ’23
vr 31 mrt ’23
en
za 1 apr ’23

Cabarestafette en Wonka Comedy Festival organiseren samen een nieuw festival in Pand P, in alle zalen en het café. Twee avonden met het meest spannende Nederlandse comedytalent van dit moment!  

Ga genieten van een superleuke en te gekke avond. Er staat een fantastische line-up voor je klaar met getalenteerde cabaretiers.
 
Te zien zijn:
Op 31 maart: Piet van Eeghen, Valentina Toth, Farida Laan, Boban Braspenning, Frino
Op 1 april: Poezieboys, Sezgin Gülec, Stefan Hendrikx, Céline Schrama, Frino

Bekijk hier het tijdschema met alle optredens

Piet van Eeghen is een Nederlandse muzikant en cabaretier. Op het Leids Cabaret Festival 2022 sleepte hij de publieksprijs in de wacht.  Valentina Tóth (Leeuwarden, 1994)[1] is een Nederlandse actrice, zangeres, theatermaker, liedjesschrijver en (voormalig) pianiste. In 2022 won zij tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival de Wim Sonneveldprijs (juryprijs) en tevens de publieksprijs. Farida Laan was kort danser en lang kunstenaar. Ze won in 2021 de Shaffy Cheque op het Amsterdams Kleinkunst Festival.  Boban Benjamin Braspenning is een kersvers cabarettalent. Hij won eind 2021 het Groninger Studenten Cabaret Festival. 
Het nieuwe Eindhovense ‘Brabohop’- duo Frino stond afgelopen op het theaterfestival De Parade. 
Jos Nargy en Joep Hendrikx vormen samen De Poezieboys. De twee zijn - hoe kan het ook anders - dol op poëzie. Sezgin Güleç is kersvers lid van Comedytrain. Deze enfant terrible begon in 2019 met comedy. Stefan Hendrikx is cabaretier, acteur en improvisator. Hij studeerde af aan de cabaretopleiding de Koningstheateracademie. Het jonge veelbelovende talent Céline Schrama was finalist van het Leids Cabaret Festival 2022. Het nieuwe Eindhovense ‘Brabohop’- duo Frino stond afgelopen keer op het theaterfestival De Parade. 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer