Sofie Knijff

Pink Portal

Cecilia Moisio
vr 25 nov ’22 20:30
Een feministische vrouwenvoorstelling
vr 25 nov ’22
20:30
  • vr 25 nov ’22
    20:30
    Pand P Grote Zaal

Een ode aan de plek waar we allemaal vandaan komen. Een confronterend informatieve, grappige en net zo emotionele danstheatervoorstelling over het vrouwelijk lichaam. Over ouder worden, afvallen, seksualiteit, lichaamshaar, menstruatie, het begrip 'onrein', glitterjurken, zwangerschap, sjamanisme, consent, oerkracht en goddelijkheid. The full story. 

Met een cast van acht vrouwen van verschillende leeftijden reflecteren we op eeuwenlange controle, kritiek, beknibbeling, beschaming en censuur. Pink Portal is de volgende stap in de lijn van feministische vrouwenvoorstellingen van choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio. Het is ontworpen om taboes rondom het vrouwenlichaam en de vrouwelijke seksualiteit te doorbreken. Hoe wordt er anno 2022 naar het vrouwenlichaam gekeken? En waar bevindt de vrouw zich nu binnen de samenleving?

  • Exclusief consumptie

Credits

Concept, regie, choreografie Cecilia Moisio Performers Katarzyna Sitarz, Yulia Kalinchenko, Gwen Langenberg, Kadri Tegelmann, Daria Titova, Bianca Cassaburi, Renee Hijl en Fee-Lise Verbon Teksten Eva Maria de Wit Muziek Joni Vanhanen

Pand P

Theatervoorstellingen in de intieme zaal van Pand P

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer