Typisch Eindhoven de Voorstelling

Bende van Oz i.s.m. Stichting Kleurrijke Stad
Exclusief in het Parktheater
vr 23 sep ’22 - zo 25 sep ’22
Laten we samen Eindhoven vieren
vr 23 sep ’22
-
zo 25 sep ’22

Daal af naar de tot kroeg omgebouwde Philipszaal en ontdek het hol van 'de Bende'. Schuif aan bij dit bonte gezelschap van zangers, acteurs en muzikanten en geniet van muziek & theater onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens deze speciale editie van Bier & Liefde viert Bende van Oz in samenwerking met stichting De Kleurrijke Stad, de stad waarin wij wonen, ons thuis, Eindhoven. Voor ons de mooiste stad in het Koninkrijk der Nederlanden. Want welke stad heeft meer te bieden? 

Eindhoven is modern, groen en innovatief. Het is een kleine warme stad waar iedereen zich thuis voelt. Die vreemdelingen niet alleen verwelkomt maar in zich opneemt. Een provinciestad met een internationale uitstraling, een rijke cultuur en oude tradities. Springlevend, met een lelijk centrum, maar met een hart dat klopt. Vooral dankzij de mensen die er wonen, de Eindhovenaren. Op hen heffen we graag samen met jou het glas. Bier & Liefde zoals je gewend bent, maar dan over Eindhoven.

Typisch Eindhoven de Podcast
Voorafgaand aan de voorstellingen maakt theatermaker Oscar de Boer een podcast over Eindhoven. Hij gaat in gesprek met allerlei Eindhovenaren over Eindhoven; wat maakt onze stad nu 'Typisch Eindhoven'? Luister de afleveringen alvast.

Voorprogramma Typisch Eindhovens vrede ervaren
Bij de voorstelling op zondag 25 september is een speciaal voorprogramma. Onder begeleiding van Eindhoven in Dialoog ga je in gesprek over het thema Typisch Eindhovens vrede ervaren. Na de korte kennismaking aan de hand van het thema wisselen we persoonlijke ervaringen en dromen uit en tot slot dingen die je kunt gaan doen op het vlak van het thema. Dit voorprogramma is gekoppeld aan het Vredesfestival in het Anne Frank plantsoen, op zondag 25 september van 13.00-18.00.  Het voorprogramma is van 13.00 - 14.45 uur. Aanmelden via eindhovenindialoog@gmail.com

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer