Als het anders loopt

Het Houten Huis | Club Guy and Roni | Plan d-
stroom
vr 21 mrt ’25 19:30 - 20:45
Muziektheater vol beeldende poëzie en dans
vr 21 mrt ’25
19:30 - 20:45

Als het anders loopt gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn. Waar de muren bewegen, mensen wankelen en toch overeind blijven. Acteurs en dansers met en zonder een beperking, verbeelden samen met live muzikanten een wereld vol tegenslag en kracht.

Iedereen kan hier terechtkomen, zegt mijn vader. Hij vult een oneindige stapel formulieren in en ik moet stil zijn. Het duurt al zeker honderdtien uur. Er is een hoge balie, met daarachter twee blauwe handen. Ze zeggen wat we moeten doen, maar ik begrijp het niet. Mensen komen en gaan. Een meisje aan een infuus danst zo licht, ik denk dat ze kan vliegen. De jongen die net naast me zat heeft geen armen en benen, maar hij kan alles. Je kunt hier ook verdwalen. Door de gangen loopt een vrouw met zo’n groot hoofd dat ze bijna omvalt.  En ik, ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde. 

 

  • Excl. consumptie

Credits

Regie & script Elien van den Hoek Spel & dans Sam Corver, Andreas Denk, Marloes Dingshoff, Meghan Dobbelsteijn Bisschops, David Feenstra, Agri Issa, Johannes de Jong, Laura Moura Costa, Thomas Schellens Muziek & compositie Radek Fedyk Zang & spel Sanam Tahmasebi Choreografie Adam Peterson, Andreas Denk, Elien van den Hoek 

STROOM

Voor mensen die wat te vertellen hebben. Voor makers die wat te vertellen hebben.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer