Olympe Tits

Landmaal

Sien Vanmaele | LAIKA
Nieuwe Maan
vr 19 jan ’24 - za 20 jan ’24
Koken ter voorbereiding op het einde van de wereld
vr 19 jan ’24
-
za 20 jan ’24

Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over deze planeet. Daarnaast is ze een vrouw van de actie. In LANDMAAL trekt ze ten strijde tegen voedselverspilling en nodigt je uit aan haar ‘altaar der verstoten voedselwaren’. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van de micro-organismen die ons eten lekkerder, makkelijker te verteren en langer houdbaar maken.

In deze hoogmis van bacteriën en fermenten gaat Sien aan de slag met brood van gisteren, geblutste groenten en gedeukt fruit. Neem deel aan deze rebelse proeverij! 

Landmaal is na Zeemaal het tweede deel van een trilogie over het voedsel van de toekomst, over de zoektocht naar een manier van koken die bijdraagt tot een betere wereld. Heb je nog oud brood, vergeten korsten of kontjes van een stokbrood? Neem het mee naar de voorstelling. 

  • Bezoek voorafgaand aan de voorstelling op 20 januari, om 18.30 uur, de gratis Maanrede van Elisah Pals. 
  • Landmaal is uitgesloten van de Podiumpas. 

 

 

Credits

Productie van Laika Concept, tekst en spel Sien Vanmaele Coaching en scenografie Benjamin Verdonck Eindregie Jo Roets Zintuiglijk advies Peter De Bie Muziek Anton Van Haver Kostuums Manuela Lauwers Dramaturgie Mieke Versyp Techniek Tim Van der Linden, Rik Van Gysegem en Tom van den Brande Productie  Pieter Smet en Helena Verbeeck In coproductie met Perpodium Met dank aan Cronos Invest Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2025

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer